Οι χρήστες μοιράζονται τα αποτελέσματα του Geekbench για να αποδείξουν ότι υπάρχει βραδύτητα από την εγκατάσταση του iOS 14.5.1. Συγκρίνουν τις βαθμολογίες κάτω από το iOS 14.5 και εκείνες με το iOS 14.5.1. Πολλά στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν πράγματι μείωση της απόδοσης, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες του επεξεργαστή.

Αρκετές μαρτυρίες αφορούν χρήστες με iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα προηγούμενα μοντέλα δεν έχουν προβλήματα.

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε επιβραδύνει το iPhone ή το iPad σας από την εγκατάσταση του iOS 14.5.1; Αφήστε μερικές ώρες να περάσουν για το λόγο ότι, το iPhone ή το iPad συνεχίζει την ευρετηρίαση πολλών αρχείων μετά από μια ενημέρωση, η οποία απαιτείτε από τον επεξεργαστή. Μπορείτε επίσης να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο ή το tablet και να δείτε εάν αλλάζει κατι. Εάν η κατάσταση εξακολουθεί να ισχύει μετά από 24/48 ώρες, δοκιμάστε μια πλήρη επαναφορά (θυμηθείτε να δημιουργήσετε πρώτα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας). Οι χρήστες που παρουσίασαν την επιβράδυνση επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή τους έχει ανακτήσει την απόδοσή της μετά από μια επαναφορά.