Το Messenger και το Instagram απέκτησαν πολλές νέες δυνατότητες

0
Στo Messenger και το Instagram έχουμε τώρα μια πληθώρα από νέες ενημερώσεις. Το Facebook παρουσίασε δυνατότητες, όπως ηχογράφηση hands-free, δύο νέα θέματα συνομιλίας, νέα κατάσταση και πολλά άλλα και για τις δύο πλατφόρμες.  

Πέρυσι, τον Οκτώβριο, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ένωσε το Messenger και το Instagram. Η κίνηση έφερε όλες τις δυνατότητες του Messenger στο Instagram και στα μηνύματα του cross-platform.

Τώρα, το Facebook επιτρέπει στους χρήστες και των δύο πλατφορμών να δοκιμάσουν νέα θέματα συνομιλίας - το Selena: The Series και το Star Wars του Netflix. Η τελευταία δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις συνομιλίας στην ενότητα "Θέμα" πατώντας το όνομα του συνομιλητή.

Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να στείλουν μια οπτική απάντηση σε DM μέσω της τελευταίας δυνατότητας. Ωστόσο, η ποιότητα είναι ήδη διαθέσιμη στις Ιστορίες που επιτρέπει στους χρήστες να απαντήσουν με άλλο βίντεο ή φωτογραφία. Επιπλέον, το Facebook φέρνει πρώτα την τελευταία του δυνατότητα στο iOS και αργότερα θα εισαχθεί σύντομα στο Android.

Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνει τους χρήστες της να στέλνουν ηχητικά μηνύματα στο Messenger . Για αυτό, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν το κουμπί του μικροφώνου και να ηχογραφήσουν το μήνυμά τους χωρίς χέρια. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα αυτή τη λειτουργία και στο Instagram.

Οι χρήστες, εν τω μεταξύ, μπορούν να ελέγξουν εάν τα μηνύματά τους έχουν διαβαστεί ή όχι. Τώρα, η εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο δείχνει εάν και πότε το μήνυμά σας το έχει "δει". Θα δείξει εάν το μήνυμά σας είχε "δει τώρα" ή "είχε δει πριν από 7 ώρες". Η λειτουργία θα αντικαταστήσει την ενεργή κατάσταση που θα έδειχνε το Instagram σε DM.  

Εκτός αυτού, το Facebook έχει επίσης ξεκινήσει το "swipe to archive", ώστε οι χρήστες να μπορούν να αρχειοθετούν εύκολα τις συζητήσεις. Ταυτόχρονα, ένας νέος φάκελος αρχειοθετημένων συνομιλιών είναι επίσης διαθέσιμος στο Messenger. Βοηθά τους χρήστες να βρουν όλες τις αρχειοθετημένες συνομιλίες τους σε ένα μέρος.

Επίσης, η κοινωνική εφαρμογή κυκλοφόρησε αυτοκόλλητα κάμερας που απεικονίζουν την κοινότητα των Ασιατών και των Νησιωτών του Ειρηνικού (API). Το Messenger και το Messenger Kids μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα αυτοκόλλητα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !