Διαφορετικά χρώματα για το επόμενο MacBook Air;

Είναι αλήθεια ότι ο Jon Prosser έκανε κάποιες λάθος προβλέψεις τους τελευταίους μήνες σχετικά με τα προϊόντα της Apple. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε τα χρώματα για το iMac M1 . Δεν το πίστεψαν όλοι, αλλά το διαρροή αποδείχτηκε σωστή. Το νέο all-in-one της Apple διατίθεται σε μπλε, πράσινο, ροζ, ασημί, κίτρινο, πορτοκαλί και μοβ.

Η Apple έχει ήδη προσφέρει φορητούς υπολογιστές σε διάφορα χρώματα. Ήταν το iBook G3 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999. Η ιστορία θα μπορούσε επομένως να επαναληφθεί με το μελλοντικό MacBook Air.

Θα πρέπει τώρα να δούμε αν το μελλοντικό MacBook Air θα έχει τα ίδια χρώματα με το iMac M1 ή αν θα είναι διαφορετικά. Είναι πιθανό ότι η Apple προσφέρει την ίδια επιλογή για να έχει ένα ενοποιημένο εύρος.

Πρόσφατες πληροφορίες από το Ming-Chi Kuo έδειξαν ότι η Apple ετοιμάζει ένα MacBook Air με οθόνη Mini-LED. Αλλά αυτό το μοντέλο δεν θα έφτανε πριν από το 2022. Επομένως, είναι πιθανό αυτό το μοντέλο να είναι αυτό με τα διαφορετικά χρώματα.