Το iOS 14.6 αλλάζει την εφαρμογή Podcasts υπό το φως των κριτικών

0

Η Apple αποφάσισε να πραγματοποιήσει αλλαγές στην εφαρμογή Podcasts με το iOS 14.6. Αρκετοί χρήστες το επικρίνουν από το iOS 14.5 . Οι αλλαγές με την επόμενη ενημέρωση θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν τα περισσότερα άτομα. 

Μια νέα επιλογή στην εφαρμογή Podcasts στο iOS 14.6 σάς επιτρέπει να επισημάνετε όλα τα podcast σε ένα πρόγραμμα ως αναγνωσμένα όπως και είναι δυνατό να τα επισημάνετε ως μη αναγνωσμένα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή απόκρυψης επεισοδίων που έχουν ήδη αναπαραχθεί.

Μια άλλη επιλογή προσθέτει τη δυνατότητα διαγραφής όλων των ληφθέντων podcast με ένα μόνο κουμπί. Μέχρι σήμερα, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν μόνο τα επεισόδια ένα προς ένα. Από την άλλη πλευρά, μια επιλογή προσφέρει τη δυνατότητα ανάκτησης podcast που έχουν ήδη αποσυρθεί.

Όπως ανακάλυψε ο προγραμματιστής Steve Moser, ορισμένες λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στην έκδοση beta του iOS 14.6. Άλλες είναι παρόντες στον κώδικα ενημέρωσης, αλλά η Apple δεν τις έχει ενεργοποιήσει ακόμη. Θα μπορούσαν να έρθουν με την τελική έκδοση.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση του iOS 14.6 αυτόν τον μήνα. Η Apple δήλωσε ότι η συνδρομητική της υπηρεσία podcast θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Μάιο.   


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !