Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υποτιθέμενη παρακολούθηση τροφίμων στην εφαρμογή Υγεία στο iOS 15, που παρουσιάστηκε από τους Conor Jewiss και το iMore . Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι η Apple θα παρουσιάσει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κάθε γεύμα και να παρακολουθούν τις θερμίδες και άλλα. Η Apple θα ανταγωνιζόταν έτσι το MyFitnessPal και άλλες εφαρμογές του ίδιου είδους.

Εκτός από την παρακολούθηση του φαγητού, άλλες νέες λειτουργίες iOS 15 που παρουσιάστηκαν απόψε θα ήταν τροποποιήσεις για τη Σκοτεινή λειτουργία και την εφαρμογή Μηνύματα, καθώς και νέες για ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και εμφάνιση στην αρχική οθόνη. Όσο για τη διεπαφή, να περιμένετε μερικές αλλαγές. Η Apple πρόσφατα πειράζει τη διεπαφή με μια εικόνα που παρουσιάζει νέες δυνατότητες για το τμήμα Προσβασιμότητα .

Τον περασμένο μήνα, το Bloomberg είχε ήδη αναφέρει ένα νέο μενού για τις ειδοποιήσεις. Θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν διαφορετικές προτιμήσεις (όπως εάν το iPhone κάνει ήχο ή όχι) κατά την οδήγηση, την εργασία, τον ύπνο κ.λπ. Θα υπήρχε επίσης μια αλλαγή για την αρχική οθόνη του iPadOS 15 και άλλα. 

Η Apple θα παρουσιάσει επίσημα το iOS 15 στις 7 Ιουνίου στη βασική παρουσίαση έναρξης του WWDC . Οι διαρροές ήταν αρκετά μικρές φέτος.