iOS 14.6:Υπάρχουν ζητήματα διάρκειας της ζωής μπαταρίας για ορισμένους χρήστες

0

Η Apple έχει κυκλοφορήσει τη σταθερή έκδοση του iOS 14.6 για λήψη και οι χρήστες διαμαρτύρονται για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone. Ευτυχώς, δεν είναι όλοι. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία φαίνεται ότι δεν έχει ιδιαίτερες ανησυχίες. 

Πρόβλημα διάρκειας μπαταρίας με iOS 14.6 στο iPhone

Παρά τη προσπάθεια ενημέρωσης, οι μαρτυρίες στο Twitter, το Reddit και αλλού αναφέρουν ένα πρόβλημα με την αυτονομία από το πέρασμα στο iOS 14.6. Μερικοί χρήστες εξηγούν ότι η αυτονομία έχει μειωθεί, καθώς και η κατάσταση της υγείας. Αφορά επίσης τη θέρμανση του iPhone.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι το iPhone κάνει πολλές λειτουργίες στο παρασκήνιο μετά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης λογισμικού. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να δούμε αν το πρόβλημα της μπαταρίας υπάρχει πράγματι μετά από αρκετές ημέρες και όχι μόνο εντός 24 ωρών μετά την εγκατάσταση.

Ανησυχητικές δοκιμές

Τούτου λεχθέντος, έχουν γίνει δοκιμές από το iAppleBytes με πολλά μοντέλα iPhone και τα αποτελέσματα δεν είναι καθησυχαστικά. Το κανάλι YouTube σημειώνει ότι υπήρχε ήδη πρόβλημα με τον υποψήφιο της πρώτης έκδοσης του iOS 14.6 και δεν είναι πολύ καλύτερο με το δεύτερο. Αποδεικνύεται ότι η σταθερή έκδοση του iOS 14.6 είναι ακριβώς η ίδια με τη δεύτερη υποψήφια έκδοση (build 18F72). «Αυτό είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της μπαταρίας που είχα ποτέ στις συσκευές μου», σημειώνει το iAppleBytes.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !