Το τσιπ A15 θα βασιστεί σε μια βελτιωμένη έκδοση της διαδικασίας χάραξης 5nm, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο A14 Bionic . Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Πράγματι, είναι σπάνιο να διαρρεύσουν τέτοια δεδομένα πριν από την επίσημη παρουσίαση. Αλλά μπορούμε προφανώς να υποψιαζόμαστε ότι το τσιπ θα είναι πιο δυνατό και θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Είναι η ίδια ομιλία κάθε χρόνο.

Η κατάσταση ήταν περίπλοκη πέρυσι με το Covid-19 που έπληξε σκληρά ολόκληρο τον κόσμο. Η Apple και η TSMC αποφάσισαν να αναθεωρήσουν το πρόγραμμα παραγωγής για τα τσιπ A12 και iPhone 12. Τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους . Το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max έφτασαν τον Νοέμβριο .

Φέτος, θα πρέπει να βρούμε ένα «κανονικό» ημερολόγιο με ανακοίνωση και διαθεσιμότητα του iPhone 13 τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας. Η Apple ετοιμάζει φέτος ένα iPhone 13, ένα iPhone 13 mini, ένα iPhone 13 Pro και ένα iPhone 13 Pro Max. Το μίνι μοντέλο μπορεί να είναι το τελευταίο