iPhone:Τα Ινδικά εργοστάσια των Wistron και Foxconn βάλλονται από την πανδημία

0
Σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο πλαίσιο, η
Apple κατάφερε να συνεχίσει να παραδίδει τα iPhone της στο αποκορύφωμα της εκρηκτικής ζήτησης παρά την πανδημία.   Αυτό το καλό παρελθόν θα μπορούσε ωστόσο να διαταραχθεί από την ξαφνική επιστροφή της πανδημίας τώρα στην Ινδία (σχεδόν 4.000 καθημερινά θύματα). Τα εργοστάσια Wistron και Foxconn που βρίσκονται στην περιοχή Chennai έχουν πράγματι επηρεαστεί άμεσα από τον ιό. Δεκάδες μηχανικοί της Foxconn μολύνθηκαν, αλλά η κινεζική εταιρεία εξουσιοδοτήθηκε να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, χωρίς αμφιβολία λόγω του οικονομικού της βάρους στην περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, η Wistron έκλεισε τις πόρτες της για αρκετές ημέρες, χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό αντίκτυπο του ιού στον προμηθευτή (κάτι που δεν είναι απαραίτητα πολύ καθησυχαστικό). Σημειώστε ότι αυτά τα δύο εργοστάσια παράγουν iPhone κυρίως για την ινδική αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος στην παγκόσμια παραγωγή iPhone πρέπει να παραμείνει αρκετά χαμηλός.  



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !