Υπάρχει Jailbreak για το iPhone 12 και iPhone 12 Pro; (Πλήρης οδηγός)

0
Σε αυτό το άρθρο θα διερευνήσουμε τον τρόπο να κανουμε jailbreak ενός iPhone 12 ή iPhone 12 Pro και θα δούμε ποιες εκδόσεις iOS μπορούν να λειτουργούν με jailbreak  στα πιο πρόσφατα μοντέλα του iPhone.

Ποιες εκδόσεις iOS 14 υποστηρίζονται από το iPhone 12 Jailbreak

Οι τελευταίες εκδόσεις iOS που περιλαμβάνουν iOS 14.5 και iOS 14.5.1 δεν υποστηρίζονται από το iOS 14 jailbreak για το iPhone 12 . Αυτό συμβαίνει επειδή η εκμετάλλευση που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του jailbreak έκλεισε από την Apple σε νεότερες κυκλοφορίες. Μόνο η έκδοση iOS 14.3 και οι ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν πριν υποστηρίζονται.

Οι εκδόσεις του iOS 14 που λειτουργούν επί του παρόντος με το jailbreak του iPhone 12 περιλαμβάνουν το iOS 14.0 έως το iOS 14.3.

Ποια εργαλεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για jailbreak

Προς το παρόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το jailbreak του unc0ver από τον Pwn20wnd και την ομάδα του στο jailbreak iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση σε iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max.

Εκτός από το unc0ver ένα άλλο εργαλείο jailbreak που ονομάζεται Taurine από τον CoolStar και την ομάδα του υποστηρίζει επίσης το iPhone 12. Ακριβώς όπως το unc0ver, αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να κάνει jailbreak iOS 14.0 έως iOS 14.3. Δεν υποστηρίζονται επίσης νεότερες εκδόσεις του iOS.

Εργαλεία Jailbreak που προσφέρουν iOS 14 jailbreak στο iPhone 12:

  • unc0ver
  • Taurine

Πώς να jailbreak iPhone στο ios 12 με Mac

Βήμα 1:  Πρώτα απ 'όλα κατεβάστε το AltStore  εδώ .

Βήμα 2:  Αποσυμπιέστε την εφαρμογή του AltStore και εκκινήστε την.

Βήμα 3:  Όταν εκτελείται, κάντε κλικ στο εικονίδιο AltStore από τη γραμμή μενού του Mac και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή  Install Mail Plug-in  .

Βήμα 4:  Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Mail του Mac και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο  Mail  από τη γραμμή μενού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο  Προτιμήσεις .

Βήμα 5:  Στη συνέχεια, επιλέξτε  Γενική  καρτέλα στις Προτιμήσεις της εφαρμογής Mail   και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή  Διαχείριση προσθηκών . Βεβαιωθείτε ότι το AltPlugin είναι επιλεγμένο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο  Εφαρμογή  και επανεκκινήστε την εφαρμογή Mail.

Βήμα 6:  Τώρα συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. 

Βήμα 7:  Όταν εκτελείται το AltStore, κάντε κλικ στο  AltStore  από τη γραμμή μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο  Εγκατάσταση AltStore -> Επιλέξτε τη συσκευή σας .

Βήμα 8:  Όταν σας ζητηθεί συνδεθείτε στο Apple ID σας. Εάν έχετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τότε θα πρέπει να  δημιουργήσετε ένα κωδικό πρόσβασης για την συγκεκριμένη εφαρμογή . Αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.

Βήμα 9:  Μόλις το AltStore ολοκληρώσει τη διαδικασία εγκατάστασης, στο iPhone σας, μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Διαχείριση συσκευής  και πατήστε στο Apple ID σας.

Βήμα 10:  Εμπιστευτείτε το AltStore . Τώρα ανοίξτε  τον  ιστότοπο unc0ver.dev στο Safari και μετά πατήστε  το  κουμπί Άνοιγμα στο AltStore .

Βήμα 11: Το  AltStore θα φορτώσει τώρα το εργαλείο unc0ver. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID σας όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 12:  Τέλος, ξεκινήστε το εργαλείο unc0ver από την αρχική οθόνη και πατήστε το  κουμπί Jailbreak και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία jailbreak.

Πώς να κάνετε jailbreak το iOS 14.3 στο iPhone 12 ή χαμηλότερο με το unc0ver στα Windows

Εάν χρησιμοποιείτε Windows και θέλετε να κάνετε jailbreak iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση σε iPhone 12, iPhone 11, iPhone XS, iPhone X ή χαμηλότερη έκδοση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1:  Πρώτα απ 'όλα, κατεβάστε το iTunes Win 32 στον υπολογιστή σας από τον ιστότοπο της Apple. ( Λήψη 64-bit / Λήψη 32-bit )

Βήμα 2:  Επόμενη λήψη ειναι το AltStore για τα Windows  εδώ  και κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Extract All για να εξαγάγετε τα περιεχόμενά του.

Βήμα 3:  Τώρα κάντε διπλό κλικ στο Setup.exe και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το AltStore στον υπολογιστή σας.

Βήμα 4:  Στη συνέχεια,  πατήστε το πλήκτρο Windows  και, στη συνέχεια,  πληκτρολογήστε AltServer και ανοίξτε αυτήν την εφαρμογή.

Βήμα 5:  Από τη γραμμή εργασιών κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος που πρέπει να βρίσκεται κοντά στο εικονίδιο δικτύου. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού με πολλά εικονίδια. Κάντε κλικ στο διαμάντι σε λογότυπο για  AltServer .

Βήμα 6:  Τώρα κάντε κλικ στο  Εγκατάσταση του AltStore  και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη συσκευή σας iOS από τη λίστα. Η συσκευή σας iOS θα εμφανίζεται στη λίστα με την προϋπόθεση ότι είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή με καλώδιο USB.

Βήμα 7:  Θα σας ζητηθεί τα στοιχεία του Apple ID σας, εισαγάγετε τα. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Apple ID σας,  δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή  και εισαγάγετέ τον.

Βήμα 8:  Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του AltStore στη συσκευή σας iOS, μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Διαχείριση συσκευών  και πατήστε στο Apple ID. Στη συνέχεια,  εμπιστευτείτε το AltStore .

Βήμα 9:  Τώρα ανοίξτε  τον  ιστότοπο unc0ver.dev στο Safari και μετά πατήστε  το κουμπί Άνοιγμα στο AltStore  .

Βήμα 10: Το  AltStore θα φορτώσει τώρα το εργαλείο unc0ver. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID σας όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 11:  Τέλος, ξεκινήστε την  εφαρμογή unc0ver  από την αρχική οθόνη και μετά πατήστε το κουμπί Jailbreak και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία jailbreak. 

Αυτό ήταν όλο...τώρα μπορειτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα στη συσκευή σας αφού την ελευθερώσατε απο την  Apple .... 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !