Το Vinculum 2 αλλάζει τον τρόπο πρόσβασης στην Βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iOS 14

0

Οι περισσότεροι χρήστες του iOS 14 είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη βιβλιοθήκη εφαρμογών, η οποία είναι η τελευταία λειτουργία που κυκλοφόρησε με το iOS 14. Πρόκειται για μια επιπλέον σελίδα στο τέλος της αρχικής οθόνης που κατηγοριοποιεί τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας.   Ωστόσο, σε ορισμένους χρήστες δεν αρέσει η βιβλιοθήκη εφαρμογών για ορισμένους λόγους. Επομένως, μπαίνουν στον πειρασμό να απενεργοποιήσουν τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iOS 14 . Ειδικά, στους χρήστες δεν τους αρέσει ο τρόπος που ανοίγει και δεν είναι ευχάριστο, καθώς θα πρέπει να περάσουν όλες τις σελίδες στην Αρχική οθόνη για να την ανοίξουν. Ως λύση, ο προγραμματιστής iOS William Vabrinskas μετεγκαθιστά τη βιβλιοθήκη εφαρμογών κάτω από το Dock της αρχικής οθόνης με το νέο jailbreak tweak , το Vinculum 2 iOS 14.

Σημείωση: Η  συντόμευση της  βιβλιοθήκης εφαρμογών είναι ένα tweak που δημιουργεί μια συντόμευση για να ανοίξει τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών οπουδήποτε στην Αρχική οθόνη με ένα εικονίδιο στο iOS 14. Σημαντικά, αυτό το τσίμπημα προσθέτει μια εφαρμογή στην Αρχική οθόνη, η οποία μπορεί να ανοίξει τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών. Επιπλέον, μπορείτε να μετακινήσετε το εικονίδιο ή να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στην Αρχική οθόνη. 

Σύμφωνα με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το τσίμπημα αλλάζει την εμφάνιση του iPhone Dock μετά την εγκατάσταση. Μόλις ανοίξει πλήρως, η βιβλιοθήκη εφαρμογών μοιάζει με το συρτάρι εφαρμογών σε μια συσκευή Android. Φυσικά, το νέο Vinculum 2 είναι το ίδιο με το αρχικό Vinculum και η διεπαφή διατηρεί επίσης τη γραμμή αναζήτησης. Επομένως, δεν έχει χαθεί κάποια λειτουργικότητα και ο προγραμματιστής την έχει μετεγκαταστήσει.

Το Vinculum 2 απενεργοποιεί τη βιβλιοθήκη εφαρμογών στη δεξιά πλευρά της αρχικής οθόνης και αποτρέπει περιττές διεπαφές. Μετά την εγκατάσταση, το Vinculum 2 προσθέτει ένα παράθυρο μοναδικών προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων που επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν διάφορες επιλογές.

Επιλογές προσαρμογής Vinculum 2 iOS 14

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Vinculum 2 κατόπιν αιτήματος
  • Εμφανίστε πρώτα το πεδίο αναζήτησης
Ρυθμίσεις Vinculum 2 iOS 14

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Winkulam 2, μπορείτε να το αγοράσετε στο αποθετήριο του Packix με 0,99 $ . Η αναβάθμιση είναι μόνο για συσκευές iOS 14, ανάλογα με τη διεπαφή βιβλιοθήκης εφαρμογών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !