Πώς να εγκαταστήσετε το Zebra στη συσκευή σας iOS 14 που είναι jailbroken

0

Το Zebra είναι ένας διαχειριστής πακέτων τρίτων που σας προσφέρει εφαρμογές jailbreak, tweaks, θέματα από αποθετήρια και ειναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις του Cydia που διατίθενται για jailbroken iPhone ή iPad. Ως εναλλακτική λύση για το Cydia, σας επιτρέπει να βλέπετε πακέτα και αναβαθμίσεις, να διαχειρίζεστε καταστήματα εφαρμογών, να προσθέτετε tweaks / εφαρμογές και πολλές άλλες δυνατότητες.  Η τελευταία τάση είναι ότι οι jailbreakers εγκαταλείπουν το Cydia για άλλες εναλλακτικές λύσεις. Επειδή ο προγραμματιστής  του Cydia ο saurik δεν έχει κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις στην εφαρμογή Cydia και υπάρχουν κάποια προβλήματα με αυτήν. Δηλαδή, δεν είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο iOS. Έτσι, οι jailbreakers αναζητούν τρόπους εγκατάστασης των άλλων διάσημων εναλλακτικών λύσεων για το Cydia, όπως το Zebra, το Sileo κ.λπ. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε το Zebra στη jailbroken συσκευή  iOS 14 σας .Ας δούμε την εγκατάσταση του Zebra σε λίγα εύκολα βήματα.

Ο διαχειριστής πακέτων Zebra είναι ανοιχτού κώδικα στο GitHub . Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε σκοτεινή και φωτεινή λειτουργία.

Πώς να εγκαταστήσετε το Zebra στο iOS 14

Εάν είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το Zebra στο iPhone ή το iPad σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Cydia
  • Πατήστε στην   καρτέλα Πηγές και μετά αγγίξτε το  Επεξεργασία  στην επάνω δεξιά γωνία
Εγκατάσταση Zebra - πατήστε το κουμπί επεξεργασίας
  • Στη συνέχεια, πατήστε το Προσθήκη στην επάνω αριστερή γωνία.
Εγκατάσταση Zebra - πατήστε στο κουμπί προσθήκης
  • Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και σας ζητά να εισαγάγετε ένα αποθετήριο. Εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL  και πατήστε  Προσθήκη πηγής. 
https://getzbra.com/repo
Εγκαταστήστε το Zebra - προσθέστε διεύθυνση repo
  • Στη συνέχεια, το Cydia φορτώνει τώρα το αποθετήριο Zebra και μετά το Τέλος, πατήστε  Επιστροφή στο Cydia  στο κάτω μέρος.
Εγκαταστήστε το Zebra - πατήστε για επιστροφή στο cydia
  • Μεταβείτε στην   καρτέλα Αλλαγές , πατήστε στο   πακέτο Zebra στο επάνω μέρος ή ανοίξτε την πηγή που εγκαταστήσατε παραπάνω από την καρτέλα Πηγές και βρείτε την εφαρμογή Zebra. Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Αναζήτηση στο Cydia για να εντοπίσετε την εφαρμογή Zebra. 
Εγκατάσταση Zebra - αγγίξτε το Zebra
  • Στη συνέχεια, πατήστε το   κουμπί Τροποποίηση στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Στη συνέχεια, πατήστε την   επιλογή Εγκατάσταση στο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Στο επόμενο παράθυρο, πατήστε το   κουμπί Επιβεβαίωση .
Εγκατάσταση Zebra - πατήστε στο κουμπί εγκατάστασης
  • Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατήστε το   κουμπί Επιστροφή στο Cydia .
  • Τέλος, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη και τώρα θα πρέπει να βλέπετε την εφαρμογή Zebra εγκατεστημένη στο iPhone 14 ή στο iPhone σας που είναι jailbreak.
Εγκαταστήστε το Zebra - zebra tweak στην αρχική οθόνη

Αυτό είναι! 

Το Zebra είναι ένας ελαφρύς διαχειριστής πακέτων και εναλλακτική λύση του Cydia για το iOS 14 με πολύτιμες δυνατότητες που περιλαμβάνουν σκοτεινή λειτουργία και δυνατότητα μαζικής προσθήκης αποθετηρίων.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !