Ενεργοποίηση της λειτουργίας Apple Watch Walkie Talkie

0
Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Walkie-Talkie του Apple Watch, τότε θα γνωρίζετε ότι από προεπιλογή πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Talk ενώ μιλάτε με τον φίλο σας.
Μόλις αφήσετε το κουμπί, οι συνεδρίες ι ομιλίας σας διακόπτονται.  

Ωστόσο, αυτό που πολλοί χρήστες του Apple Watch δεν γνωρίζουν είναι ότι μπορούν πραγματικά να διαμορφώσουν το Apple Watch με τρόπο που δεν θα απαιτεί πλέον να αγγίζουν και να κρατούν πατημένο το κουμπί Talk όταν επικοινωνούν μέσω της εφαρμογής Walkie-Talkie.

Η λειτουργία Tap to Talk, η οποία είναι κρυμμένη στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας και επιτρέπει στους χρήστες να πατήσουν μία φορά και να ξεκινήσουν να μιλούν. Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσουν τη συζήτηση, μπορούν να πατήσουν ξανά το κουμπί Ομιλίας για να σταματήσουν να μιλούν.

Αυτό διευκολύνει τη λειτουργία των συνομιλιών στην εφαρμογή Walkie-Talkie και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε χωρίς να κρατάτε το χέρι σας απασχολημένο.

Ενεργοποίηση της λειτουργίας Tap to Talk για το Apple Watch Walkie Talkie

Η ενεργοποίηση του Apple Watch Walkie-Talkie της λειτουργίας Tap to Talk είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Βήμα 1: Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Παρακολούθηση στο iPhone σας.

Βήμα 2: Τώρα πατήστε στην καρτέλα My Watch και μετά μεταβείτε στην επιλογή Προσβασιμότητα .

Βήμα 3: Στη σελίδα Προσβασιμότητα, αναζητήστε εναλλαγή του Tap to Talk .

Βήμα 4: Γυρίστε Από το Tap to Talk εναλλαγή.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία Tap to Talk της εφαρμογής Walkie-Talkie. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !