Αυτη ειναι η ώρα έναρξης του WWDC 2021 της Apple

0

Η Apple πραγματοποιεί το WWDC 2021 από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου φέτος. Λόγω της πανδημίας, η εταιρεία πραγματοποιεί και πάλι την εκδήλωση ουσιαστικά, με την κεντρική ομιλία και όλες τις συνεδρίες και τις εκδηλώσεις να μεταδίδονται ζωντανά. Εάν έχετε αγωνία να δειτε την Apple να ανακοινώνει τα iOS 15 , iPadOS 15 , watchOS 8 και την επόμενη έκδοση του macOS στην αρχική ομιλία του WWDC 2021, θα πρέπει να δείτε την αρχική κεντρική ομιλία του WWDC. Και άν αναρωτιέστε τι ώρα θα ξεκινήσει η κεντρική ομιλία του WWDC 2021 στη ζώνη ώρας σας, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση.

Η εναρκτήρια ομιλία WWDC 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. PST. Θα μεταδοθεί ζωντανά από την εταιρεία και το Apple Park.

Ανάλογα με το πού ζείτε, η βασική ώρα έναρξης θα είναι διαφορετική στη ζώνη ώρας σας. Μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε την κεντρική ομιλία στο YouTube αργότερα, αλλά η διασκέδαση να το παρακολουθείτε ζωντανά και να βλέπετε τα στελέχη της Apple να μιλούν για τις νέες δυνατότητες του iOS 15 και του iPadOS 15 είναι κάτι το διαφορετικό. Μπορείτε να βρείτε την ωρα έναρξης του WWDC 2021 στην παρακάτω ζώνη ώρας.

WWDC 2021 Άνοιγμα βασικής ώρας έναρξης

Εάν δεν βρίσκετε την πόλη σας στη λίστα, μεταβείτε στο  TimeandDate για να μάθετε πότε θα ξεκινήσει το Keydote του WWDC στη ζώνη ώρας σας. 

Ώρα έναρξης WWDC 2021
Κάντε κλικ στην εικόνα.

*  Προσαρμοσμένο για θερινή ώρα (64 θέσεις).

Δευ  = Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 (120 θέσεις).
Τρί  = Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 (23 θέσεις).



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !