Η Xiaomi μας επιδεικνύει την τεχνολογία HyperCharge 200W που φορτίζει πλήρως μια μπαταρία σε μόλις 8 λεπτά

0
Τη Δευτέρα, η κινεζική εταιρεία smartphone παρουσιάζει τη νέα της τεχνολογία φόρτισης. Η τελευταία τεχνολογία τροφοδότησε πλήρως ένα Mi 11 Pro (προσαρμοσμένη έκδοση) με μπαταρία 4.000 mAh σε μόλις 8 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα ενσύρματο " HyperCharge " 200W , δήλωσε η Xiaomi. 

Η Xiaomi μας είπε επίσης ότι το τηλέφωνο μπορεί να πάρει 100% φόρτιση σε μόλις 15 λεπτά με ασύρματη φόρτιση των 120W . Αυτή η νέα τεχνολογία "HyperCharge" έχει ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ θέτοντας νέα για την ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση.

Σύμφωνα με την έκθεση The Verge , οι γίγαντες της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας Chinses ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σχετικά με την χωρητικότητα και τις ταχύτητες φόρτισης. Και σε αυτό το πλαίσιο, η Xiaomi είναι στην κορυφή. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε μια τεχνολογία φόρτισης 100W πριν από δύο χρόνια που θα μπορούσε να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh σε μόλις 17 λεπτά. Μετά από αυτό, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια τεχνολογία φόρτισης 120W ένα χρόνο αργότερα, η οποία φόρτισε το Mi 10 Ultra με μεγαλύτερη μπαταρία 4.500mAh σε μόλις 23 λεπτά.

Εκτός από την Xiaomi, αρκετές άλλες εταιρείες smartphone έχουν δείξει τις τεχνολογίες τους γρήγορης φόρτισης. Όπως η Oppo είχε επιδείξει μια τεχνολογία φόρτισης 120w, που φόρτισε μια μπαταρία 4.000mAh έως 41% μέσα σε 5 λεπτά. Ακούνε εκεί πέρα στην Apple άραγε?....



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !