Η Xiaomi μας επιδεικνύει την τεχνολογία HyperCharge 200W που φορτίζει πλήρως μια μπαταρία σε μόλις 8 λεπτά

0
Τη Δευτέρα, η κινεζική εταιρεία smartphone παρουσιάζει τη νέα της τεχνολογία φόρτισης. Η τελευταία τεχνολογία τροφοδότησε πλήρως ένα Mi 11 Pro (προσαρμοσμένη έκδοση) με μπαταρία 4.000 mAh σε μόλις 8 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα ενσύρματο " HyperCharge " 200W , δήλωσε η Xiaomi. 

Η Xiaomi μας είπε επίσης ότι το τηλέφωνο μπορεί να πάρει 100% φόρτιση σε μόλις 15 λεπτά με ασύρματη φόρτιση των 120W . Αυτή η νέα τεχνολογία "HyperCharge" έχει ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ θέτοντας νέα για την ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση.

Σύμφωνα με την έκθεση The Verge , οι γίγαντες της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας Chinses ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σχετικά με την χωρητικότητα και τις ταχύτητες φόρτισης. Και σε αυτό το πλαίσιο, η Xiaomi είναι στην κορυφή. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε μια τεχνολογία φόρτισης 100W πριν από δύο χρόνια που θα μπορούσε να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh σε μόλις 17 λεπτά. Μετά από αυτό, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια τεχνολογία φόρτισης 120W ένα χρόνο αργότερα, η οποία φόρτισε το Mi 10 Ultra με μεγαλύτερη μπαταρία 4.500mAh σε μόλις 23 λεπτά.

Εκτός από την Xiaomi, αρκετές άλλες εταιρείες smartphone έχουν δείξει τις τεχνολογίες τους γρήγορης φόρτισης. Όπως η Oppo είχε επιδείξει μια τεχνολογία φόρτισης 120w, που φόρτισε μια μπαταρία 4.000mAh έως 41% μέσα σε 5 λεπτά. Ακούνε εκεί πέρα στην Apple άραγε?....Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !