Η ενημέρωση 1.0.5 του Taurine Jailbreak είναι διαθέσιμη με νέες δυνατότητες

0

Σήμερα, κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το δημοφιλές εργαλείο του jailbreak το Taurine. Προηγουμένως, η ομάδα του Odyssey κυκλοφόρησε επίσης μια νέα ενημέρωση για το iOS και το iPadOS 14.0-14.3 για το Taurine Jailbreak τον περασμένο Απρίλιο. Αυτή τη φορά, ωστόσο, κυκλοφόρησαν την ενημέρωση 1.0.5 του Taurine Jailbreak για να διορθώσουν σφάλματα και να βελτιώσουν την απόδοση του συνολικού jailbreak .

Όπως και πριν, η ομάδα Odyssey ανακοίνωσε τη νεότερη έκδοση του jailbreak Taurine μέσω της επίσημης σελίδας Twitter, @OdysseyTeam_ και του καναλιού Sileo / Taurine / Odyssey Discord. 

Εάν έχετε ήδη σπάσει το iPhone σας με το Taurine Jailbreak, σας συνιστούμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση 1.0.5 του Taurine, καθώς θα λάβετε τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις.

Κατεβάστε την Επίσημη Ενημέρωση Taurine Jailbreak 1.0.5

Μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο αρχείο Taurine Jailbreak IPA ή να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το AltStore.

Εάν δεν έχετε υπολογιστή, η πρώτη μέθοδος είναι ευκολότερη. Αλλά εάν για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να επανεκκινήσετε και να εκτελέσετε ξανά το jailbreak, συνεπώς, σας συνιστούμε να ενημερώσετε την εφαρμογή Jailbreak μέσω υπολογιστή. Το Jailbreak Updater επιδιορθώνει το υπάρχον jailbreak με τις απαραίτητες διορθώσεις, αλλά δεν ενημερώνει την εφαρμογή Jailbreak. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !