Τα AirPods λαμβάνουν ενίσχυση συνομιλίας και πολλά αλλά

0

Η Apple έχει προσθέσει μια νέα σειρά χαρακτηριστικών για τα AirPods στο τρέχον WWDC. Τα AirPods έχουν πλέον τη δυνατότητα "Συνομιλία ενίσχυσης" που απευθύνεται σε άτομα με ήπιο πρόβλημα ακοής. Η λειτουργία μεγεθύνει αυτόματα τη φωνή και προσφέρει ρυθμιστικά για τη μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος. 

Τα AirPods είναι πλέον καλύτερα ενσωματωμένα στο Find My. Ξεκινώντας τώρα, θα λάβετε μια ειδοποίηση σε περίπτωση που ξεχάσετε τα AirPods σας. Η εγγύτητα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το νέο AirTag. Έτσι την επόμενη φορά που θα ξεχάσετε τα AirPods στο γυμναστήριο, το καφέ ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, η εφαρμογή Εύρεση μου θα σας ειδοποιήσει αμέσως. Η ειδοποίηση θα ενεργοποιηθεί αφού μετακινήσετε μια συγκεκριμένη απόσταση μακριά από τα AirPods. 


Η Apple συνεργάστηκε με την Atmos και παρουσίασε δυναμική παρακολούθηση κεφαλής. Είναι παρόμοιο με τη δυνατότητα χωρικού ήχου και παρακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !