Υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με το Beats Studio Buds τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα προχωρά ακόμη περισσότερο, γνωρίζοντας ότι η Apple έχει ήδη δώσει αντίγραφα σε αρκετούς αθλητές που τα φορούν ήδη δημόσια. Ο παίκτης του μπάσκετ LeBron James απεικονίστηκε με ένα ζευγάρι επάνω του. Χθες, η Αμερικανίδα ποδοσφαιριστής Alex Morgan δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την κόρη της. Μπορούμε να δούμε ότι έχει τα νέα ακουστικά στα αυτιά της και η κόρη της κρατά τη θήκη φόρτισης.

Η πρώτη διαρροή των Beats Studio Buds ήταν με το iOS 14.6 που ήταν σε έκδοση beta κατά τη στιγμή της ανακάλυψης. Υπήρξε τότε μια άλλη επιβεβαίωση χάρη στο FCC , τον αμερικανικό οργανισμό από τον οποίο η Apple πρέπει να αποκτήσει το πράσινο φως για την εμπορία των προϊόντων της.

Τα ασύρματα ακουστικά μοιάζουν πολύ με το AirPods Pro. Μπορούμε επίσης να αναρωτηθούμε πώς θα τους προωθήσει η Apple όσον αφορά το μάρκετινγκ, γνωρίζοντας ότι υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός μεταξύ της μάρκας της και της Beats. Η απάντηση έρχεται στις 21 Ιουλίου...