Η Apple διευκρινίζει γιατί η εφαρμογή Files κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης του App Store

0

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το The Verge , η Apple έκανε μια δήλωση σχετικά με το γιατί οι δικές της εφαρμογές κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης από τις εφαρμογές τρίτων. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Files της Apple κατατάχθηκε υψηλότερη από το Dropbox για 11 μήνες το 2018 όταν ένας χρήστης έψαχνε για το "Dropbox" στο App Store.

Αντί να εμφανίζει μόνο το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης ως εφαρμογή Dropbox, το App Store έδειχνε με πείσμα τα "αρχεία" ως το νούμερο ένα αποτέλεσμα. Η Apple διευκρίνισε το «λάθος» σε ένα εσωτερικό email, το οποίο προέκυψε λόγω της Epic Games εναντίον της Apple στη δικη, παρόλο που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί 42 διαφορετικούς αλγόριθμους μεταβλητών για να ταξινομήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο Tim Sweeney της Epic Games κατηγόρησε την Apple λέγοντας: "Το Dropbox δεν ήταν καν ορατό στην πρώτη σελίδα [των αποτελεσμάτων αναζήτησης]." Σε αυτό, ο διευθυντής της Apple διευκρίνισε  ότι «Καταργούμε τη χειροκίνητη ώθηση και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα πρέπει να είναι πιο σχετικά τώρα».
Εφαρμογή εσωτερικού email εφαρμογών αρχείων Apple
Ο ΜVP του App Store της Apple Matt Fischer, είπε «Δεν ήξερα ότι το κάναμε αυτό και δεν νομίζω ότι πρέπει. " Ωστόσο, δεν απορρίπτει την ιδέα της κατάργησης της ενίσχυσης μη αυτόματης αναζήτησης λέγοντας: «Στο μέλλον Θέλω παρόμοια αιτήματα να έρθουν σε εμένα για έλεγχο / έγκριση. " Η Apple είπε στη δημοσίευση ότι διόρθωσαν αμέσως το πρόβλημα, ωστόσο, συνέχισε να υπάρχει 11 μήνες μετά το email του Tim Sweeney.

Τα νέα ζητήματα του App Store συνεχίζουν να εμφανίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021. Η Apple είχε κάποιους σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον τους όταν πρόκειται για το App Store, αλλά η εταιρεία φαίνεται να παρακωλύει τα παράπονα των πελατών επαναλαμβάνοντας κατάφωρα το «App Store είναι ένα ασφαλές και αξιόπιστο μέρος» για την αναζήτηση των πελατών. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !