Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης έναντι κανονικής λειτουργίας ..Σύγκριση αποστράγγισης της μπαταρίας στο iPhone

0
Όλοι χρησιμοποιούμε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στα iPhone μας με την προσδοκία ότι μας βοηθά να εξοικονομήσουμε μέρος της ενέργειας της μπαταρίας. Αλλά ειναι πραγματικό αυτό; Το κανάλι YouTube PhoneBuff διεξήγαγε μια εκτεταμένη δοκιμή 80 ωρών, ανακαλύπτοντας πώς ειναι η  διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone όταν λειτουργεί  και βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης και όταν βρίσκεται σε κανονική λειτουργία. 

Στη δοκιμή, το PhoneBuff χρησιμοποίησε ένα iPhone 12 για τη δοκιμή σύγκρισης μπαταριών, οπότε ο συντελεστής της οθόνης OLED vs LCD τέθηκε σε ισχύ. Χρησιμοποίησε επίσης την τελευταία έκδοση του iOS 14, iOS 14.6, το οποίο είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα με την μπαταρία . Ισχυρίζεται ότι και οι δύο οθόνες βαθμονομήθηκαν στα ίδια 200 nits φωτεινότητας, ρυθμίστηκαν στο ίδιο επίπεδο έντασης των ηχείων και συνδέθηκαν με τον ίδιο πύργο κυψελών για να διασφαλιστεί η δικαιοσύνη.

Η Apple λέει ότι η Λειτουργία χαμηλής ισχύος μειώνει την οθόνη, περιορίζει την ανανέωση του φόντου, μειώνει το ρυθμό της κινούμενης εικόνας και κάνει πολλά περισσότερα για να εξοικονομήσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το  PhoneBuff έπειτα από δοκιμές  κατέληξε στο συμπέρασμα... Σε όλες τις δοκιμές, ένα iPhone ρυθμίστηκε σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης από το 100% και στο άλλο iPhone, η λειτουργία απενεργοποιήθηκε.

Στον πρώτο κύκλο δοκιμών, προγραμματίστηκε σε μια δοκιμή όπου δοκιμάστηκε σε διάφορες εφαρμογές για 1-2 ώρες. Παραδόξως, το iPhone χαμηλής ισχύος και το iPhone κανονικής λειτουργίας είχαν παρόμοια απόδοση με το iPhone LPM για μόνο 5 λεπτά.

Στη δεύτερη και τρίτη δοκιμή, η Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος εξοικονομεί 5-10% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Λέει ότι τα iPhone παλαιότερης γενιάς επωφελούνται «πολύ περισσότερα» καθώς οι οθόνες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο τα νεότερα iPhone 12 μοντέλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !