Το iOS 14.5.1 κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου . Αυτή η ενημέρωση διόρθωσε ένα σφάλμα με την εφαρμογή κατά της παρακολούθησης. Εδώ είναι οι σημειώσεις που παρέχονται από την Apple:

Αυτή η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα πρόβλημα με τη διαφάνεια της παρακολούθησης εφαρμογών που θα μπορούσε να αποτρέψει τους χρήστες που απενεργοποίησαν για πρώτη φορά την επιλογή "Να επιτρέπονται αιτήματα παρακολούθησης εφαρμογών" στις Ρυθμίσεις από τη λήψη μηνυμάτων από εφαρμογές μετά την εκ νέου ενεργοποίηση της επιλογής. Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Συνιστάται για όλους τους χρήστες.

Από τότε η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.6 ως σταθερή έκδοση . Αυτή η έκδοση είναι πάντα υπογεγραμμένη και επομένως μπορεί να εγκατασταθεί. Μερικά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ίσως είχαν τοτε χρόνο να επανέλθουν πίσω στο iOS 14.5.1. Αν θέλετε να το κάνετε και εσείς , να ξέρετε ότι τώρα είναι πολύ αργά.

Για το μέλλον, υπάρχει το iOS 14.7. Η Apple προσέφερε ήδη μια πρώτη έκδοση beta τον περασμένο μήνα . Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση. Αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά. Υπάρχει επίσης το iOS 15, το οποίο θα παρουσιάσει η Apple στις 7 Ιουνίου στο WWDC . Αλλά θα πρέπει να περιμένετε για να επωφεληθείτε από αυτήν την έκδοση. Οι προγραμματιστές θα έχουν μια beta την επόμενη εβδομάδα και η τελική έκδοση (κανονικά) θα φτάσει τον Σεπτέμβριο...