Η Apple προσφέρει μια δωροκάρτα για την αγορά ενός iPhone 12

0
Η Apple αποφάσισε να προσφέρει μια δωροκάρτα ύψους 75 $ δολαρίων για οποιαδήποτε αγορά iPhone 12 ή iPhone 12 mini. Τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max δεν επηρεάζονται από αυτήν την προσφορά που είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά. 

 Δεν υπάρχει καμία εξήγηση αυτή τη στιγμή ότι αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στον Καναδά και δεν θα την δούμε και σε άλλες χώρες. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πωλήσεις των τελευταίων smartphone της Apple είναι απογοητευτικές και ότι η Apple προσπαθεί να προσελκύσει άτομα με μια δωροκάρτα. Η προσφορά των 75 $ δολαρίων καναδικής κάρτας δώρων για την αγορά ενός iPhone 12 ή iPhone 12 mini στον Καναδά είναι διαθέσιμη από την Apple έως τις 28 Ιουνίου. Στις σημειώσεις της, η Apple δηλώνει ότι η προσφορά είναι διαθέσιμη τόσο στο Apple Online Store όσο και στα φυσικά Apple Stores, την εφαρμογή Apple Store σε iOS ή καλώντας την Apple. 

Μπορούμε να περιμένουμε μια δωροκάρτα Apple όταν αγοράζουμε ένα iPhone 12 στη Ελλάδα ή σε άλλες χώρες; Δύσκολο να απαντήσουμε αμεσα. Θα πρέπει να δούμε την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, μπορούμε να επισημάνουμε ότι υπάρχουν προσφορές σε μεταπωλητές, συμπεριλαμβανομένης της Amazon που προσφέρει το iPhone 12 στα 823,74 ευρώ αντί για 909 ευρώ. Υπάρχει επίσης μια έκπτωση στο iPhone 12 Pro που μειώνεται στα 1.090 €, δηλαδή 60 € λιγότερο από ό, τι στην Apple. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !