Ο χωρικός ήχος είναι καταπληκτικός στην Apple Music, σύμφωνα με τον Eddy Cue

Για τον Eddy Cue, ο χωρικός ήχος είναι πραγματικά ένα σημαντικό σύστημα, τόσο πολύ ώστε να το συγκρίνει με την πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε τηλεόραση HD:

Η αναλογία με αυτό είναι προφανώς σαν τη πρώτη φορά που έχετε δει HD στην τηλεόραση...τοτε ξέρατε [ποια ποιότητα] ήταν καλύτερη επειδή ήταν προφανής. Αυτό λείπει από τον ήχο εδώ και πολύ καιρό. Δεν υπήρχε τίποτα ουσιαστικά. Μιλάμε για απώλειες και πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει αρκετή διαφορά. Αλλά όταν ακούτε για πρώτη φορά και βλέπετε τι μπορεί να γίνει με τη Dolby Atmos για τη μουσική, είναι πραγματικά ένα παιχνίδι αλλαγής. Και όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά, συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ένα πραγματικά, πολύ σημαντικό στοιχείο. Έχετε την εντύπωση ότι βρίσκεστε στη σκηνή, ακριβώς δίπλα στον τραγουδιστή, στα αριστερά του ντράμερ ή στα δεξιά του κιθαρίστα. Δημιουργεί αυτήν την εμπειρία που, κατά κάποιον τρόπο,δεν έχετε ζήσει ποτέ, εκτός αν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε πολύ κοντά σε κάποιον που παίζει μουσική.

Ο Eddy Cue σημειώνει ότι περίμενε το συγκεκριμένο στοιχείο για να αλλάξει την κατάσταση στην αγορά μουσικής. Η ποιότητα του ήχου είναι φυσικά σημαντική, αλλά αυτό δεν είναι το παν. Για τον επικεφαλής της Apple, ο χωρικός ήχος με την Apple Music είναι πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία. Πιστεύει επίσης ότι είναι πιο σημαντικό από την ποιότητα χωρίς απώλειες. Γιατί ? Επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να πουν τη διαφορά μεταξύ τυπικής ποιότητας και χωρίς απώλειες. Ο Eddy Cue το αναγνωρίζει.

Ο χωρικός ήχος της Apple Music είναι δυνατός με διάφορα στα AirPods και σε ορισμένα προϊόντα Beats. Περιλαμβάνεται στη συνδρομή της υπηρεσίας ροής.