iOS 15: Η Apple θέλει να προσελκύσει χρήστες του Android βελτιώνοντας την εφαρμογή Migrate to iOS

0

Η Apple θα ήθελε οι χρήστες με smartphone Android να μεταβούν σε iPhone και σκοπεύουν  να βελτιώσουν την εφαρμογή του Migrate to iOS , εγκαίρως για το iOS 15.

Η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες Android να μεταφέρουν άλμπουμ φωτογραφιών, αρχεία, φακέλους και ρυθμίσεις προσβασιμότητας από τα smartphone τους στα iPhone τους για να κάνουν την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο παρόμοια. Οι χρήστες θα έχουν επίσης δικαίωμα σε έναν κωδικό QR που μπορούν να σαρώσουν για να μεταφερθούν στο Play Store για να κατεβάσουν την εφαρμογή μεταφοράς.

Η μετάβαση στο iOS είδε για πρώτη φορά το φως το 2015 . Όπως υποδηλώνει το όνομα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από smartphone Android στο iPhone. Είναι ήδη δυνατή η μεταφορά επαφών, ιστορικού μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο, αγαπημένων του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεδομένων ημερολογίου, μουσικής (χωρίς DRM), ταπετσαριών και άλλων. Με το iOS 15, η Μετάβαση στο iOS θα έχει περισσότερες επιλογές για να διευκολύνει τους χρήστες με smartphone Android.

Οι νέες δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω θα εφαρμοστούν όταν ο χρήστης διαμορφώσει για πρώτη φορά ένα iPhone με iOS 15. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι η Apple θα περιμένει μέχρι το φθινόπωρο για να κυκλοφορήσει την ενημέρωση Migrate to iOS, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του iOS 15. Προς το παρόν, το iOS 15 είναι σε έκδοση beta με προγραμματιστές και η δημόσια έκδοση beta θα φτάσει τον Ιούλιο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !