Η εφαρμογή Chatrandom σάς επιτρέπει να μιλάτε με ξένους και να συναντάτε νέα άτομα στο διαδίκτυο

0

Βαριέσαι και κολλάς στο σπίτι; Τότε, η εφαρμογή Chatrandom για iPhone και iPad είναι ο τέλειος σύντροφος για εσάς. Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή διευκολύνει τη σύνδεση με νέους ανθρώπους και τη δημιουργία φίλων στο διαδίκτυο.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Chatrandom στο iPhone και το iPad σας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν και στην επιφάνεια εργασίας μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Chatrandom . Μπορείτε να ανοίξετε τον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε το Chatrandom στον υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε Mac ή Windows. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένου του Safari και του Chrome, θα πρέπει να λειτουργούν καλά.  


Αυτό που κάνει το Chatrandom διαφορετικό από άλλα κοινωνικά δίκτυα ή εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder είναι το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο και απλό στη χρήση. Μπορείτε να ξεκινήσετε να μιλάτε σε άλλους αμέσως μετά τη λήψη της εφαρμογής. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να περιμένετε άλλοι να αποδεχθούν το αίτημα φιλίας σας ή να ταιριάξουν μαζί σας για να ξεκινήσετε τη συνομιλία.

Το Chatrandom μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλούς σκοπούς. Μπορείτε να ξεκινήσετε συνομιλίες μέσω βίντεο και να βρείτε όμοια άτομα που μπορεί να μοιράζονται τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βρείτε μια ημερομηνία και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και με ασφάλεια, πριν πάρετε τα πράγματα στον πραγματικό κόσμο.

Με το Chatrandom μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να μιλήσετε μόνο με άνδρες ή γυναίκες. Αυτό διευκολύνει την έναρξη μιας συνομιλίας και διευκολύνει τους χρήστες που αναζητούν περιστασιακές συνομιλίες ή ημερομηνίες.

Η εφαρμογή Chatrandom μπορεί και κάνει εξερεύνηση με βάση την τοποθεσία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο να μιλήσετε με άτομα που βρίσκονται στην πόλη σας.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη λειτουργία φίλτρων προσώπου που δεν είναι μόνο διασκεδαστικά στη χρήση, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως άμυνα.

Άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Chatrandom περιλαμβάνουν:

  • Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ χωρών για αντιστοίχιση
  • Απεριόριστες φωτογραφίες
  • Λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ανά ηλικία, πόλη, φύλο κ.λπ.
  • Ικανότητα παρακολούθησης ανθρώπων
  • Γρήγορη εγγραφή

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Chatrandom από το App Store στον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι διαθέσιμο σε iPhone και iPad.

 


 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !