Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση υλικολογισμικού για το AirTag

0

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση υλικολογισμικού για τα νέα της AirTags . Η νέα ενημέρωση υλικολογισμικού  με αριθμό 1A276D και είναι η πρώτη φορά που η Apple ενημέρωσε τα AirTags, σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους.

Η νέα συσκευή παρακολούθησης από την Apple αποτέλεσε αντικείμενο δοκιμών - όπως η παρακολούθηση ενός πακέτου και η παρακολούθηση ενός κλεμμένου ποδηλάτου  και τα πήγε αρκετά καλά. Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένες ανησυχίες του απορρήτου με τη συσκευή.

Η Apple αντιμετώπισε αυτά τα ζητήματα εισάγοντας νέες δυνατότητες απορρήτου σήμερα. Η νέα δυνατότητα αλλάζει τον άγνωστο ήχο μπιπ παρακολούθησης από «τυχαίο» χρόνο σε παράθυρο 8-14 ωρών, ενώ επιτρέπει στους χρήστες Android να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το χαμένο AirTag. Οι νέες ενημερώσεις αποτελούν μέρος της ενημέρωσης υλικολογισμικού 1A276D. Αρχικά, τα AirPods εστάλησαν με την έκδοση λογισμικού 1.0.225.

Πώς να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού AirTag

Για να ελέγξετε το υλικολογισμικό της AirTag που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου στο iPhone σας.

Βήμα 2: Στην καρτέλα Στοιχεία , επιλέξτε το AirTag.

Βήμα 3: Πατήστε το όνομα του AirTag για να αποκαλύψετε τον σειριακό αριθμό και την έκδοση υλικολογισμικού.

Εάν έχετε ένα AirTag και δεν έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να ενημερώσετε τα AirTags χειροκίνητα. Τα AirTags, όπως και τα AirPods, ενημερώνονται αυτόματα.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο.. συνδέστε το AirTag στο iPhone σας, συνδέστε το iPhone σας και αφήστε τα δύο κοντά το ένα στο άλλο για μια νύχτα. Το AirTag ενδέχεται να ενημερωθεί εν μία νυκτί.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !