Το Facebook Messenger για iPhone αποκτά νέα θέματα, QR Code Payment και Quick Reply Bar

0
Το Facebook έχει προσθέσει τρία νέα θέματα στο Facebook Messenger. Τα νέα θέματα στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας σας στο Messenger.  Εκτός από τα θέματα, το Messenger λαμβάνει μια γραμμή γρήγορης απάντησης που σας βοηθά να αλληλεπιδράτε με περιεχόμενο από την οικογένεια και τους φίλους σας. Επιπλέον, η πληρωμή των φίλων σας είναι πλέον ευκολότερη με νέους κωδικούς QR και συνδέσμους πληρωμής. Με άλλα λόγια, μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε χρήματα από οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν είστε φίλοι στο Facebook.

Όλοι οι χρήστες του Messenger στις ΗΠΑ θα λάβουν τη δυνατότητα πληρωμής. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Messenger και επιλέξτε "Facebook Pay". Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε το σύνδεσμο πληρωμής με φίλους για να λάβετε την πληρωμή. Επιπλέον, ο αποστολέας μπορεί επίσης να σαρώσει τον κωδικό QR για να στείλει χρήματα.

Η γραμμή γρήγορης απάντησης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε περιεχόμενο πολυμέσων. Την επόμενη φορά που οι φίλοι σας θα στείλουν μια αξιολάτρευτη εικόνα της γάτας τους, μπορείτε να απαντήσετε απευθείας χρησιμοποιώντας τη γραμμή γρήγορης απάντησης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Messenger για να στείλετε μια απάντηση. Αντ 'αυτού, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν τις φωτογραφίες και να διατρήσουν ως απάντηση.

Το Facebook έχει προσθέσει νέους τρόπους για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στο Messenger. Τα νέα θέματα σάς επιτρέπουν να μεταμορφώσετε το φόντο και να προσθέσετε μερικά χρώματα στη συνομιλία. Οι νέες δυνατότητες κυκλοφορούν στους χρήστες του Messenger στις ΗΠΑ από σήμερα. Επιπλέον, το Facebook έχει προσθέσει τα ακόλουθα θέματα στο Messenger και στο Instagram .

  • Olivia Rodrigo: Για να βοηθήσουμε τους θαυμαστές να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Olivia, Sour, κυκλοφορήσαμε ένα ιδιότροπο θέμα συνομιλίας με τα μοναδικά αυτοκόλλητα προσώπου της Olivia - ιδανικό για κοινή χρήση των αγαπημένων σας τραγουδιών στο νέο άλμπουμ 
  • Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών: Διατηρήστε τις συνομιλίες σας με το νέο θέμα συνομιλίας της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών, το οποίο όχι μόνο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ουσιαστικά τους ωκεανούς του κόσμου, αλλά και να προωθήσετε τη βιωσιμότητα και τη σημασία της διατήρησης των ωκεανών μας καθαρών για τις μελλοντικές γενιές.
  • F9: Οι θαυμαστές του Fast & Furious, αγκαλιάζουν και προετοιμάζονται για μια αδρεναλίνη με το νέο θέμα συνομιλίας F9. Είναι η 20η επέτειος του Fast Saga, οπότε ήρθε η ώρα να μπείτε στον μαραθώνιο της ταινίας Fast & Furious για την προετοιμασία της νεότερης ιστορίας της σειράς!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !