Αυτή η νέα δυνατότητα του Instagram επιτρέπει στους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα

0

Για να δώσει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να κερδίσουν χρήματα, το Facebook κυκλοφόρησε τα πιο πρόσφατα εργαλεία στο Instagram. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν επίσης να κάνουν συνεργασίες με διάφορους οργανισμούς, να κερδίσουν χρήματα από τους υποστηρικτές τους, να πουλήσουν τα δικά τους προϊόντα, καθώς και να κερδίσουν ένα μέρος του εισοδήματος από διαφημίσεις που προβάλλονται δίπλα στο περιεχόμενο βίντεο.

Προς το παρόν, οι δημιουργοί ή οι επιρροείς σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων θα λάβουν ανταμοιβές για τις αγορές που οδηγούν. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας,

«Σήμερα ανακοινώνουμε τις πιο πρόσφατες μεθόδους για να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να κερδίσουν τα προς το ζην καθώς κάνουν τις προσωπικές τους αναρτήσεις σε όλες τις πλατφόρμες μας Οι Infulencers ή οι δημιουργοί χρησιμοποιούσαν πάντα το Instagram για να μοιράζονται προϊόντα που αγαπούν και οι άνθρωποι εμπιστεύονται τους αγαπημένους τους λογαριασμούς για έμπνευση και τελευταία προϊόντα. Σήμερα, επιλεγμένοι δημιουργοί μπορούν να επισημάνουν προϊόντα από τις επωνυμίες με τις οποίες συνεργάζονται ή να χρησιμοποιούν καταστήματα σε περίπτωση που έχουν τη δική τους σειρά προϊόντων. Σκοπεύουμε να παρέχουμε περισσότερους δημιουργούς πρόσβαση στα εργαλεία αγορών μας και να τους επιτρέψουμε να λάβουν ανταμοιβές για τις αγορές που οδηγούν. "

Σύμφωνα με την εταιρεία, για να επιτρέψουν στους δημιουργούς να βρουν νέα προϊόντα, θα αρχίσουν να δοκιμάζουν ένα εγγενές εργαλείο συνεργατών. Με αυτά τα εργαλεία, οι δημιουργοί θα μπορούν να μοιράζονται τα προϊόντα με τους οπαδούς τους για να κερδίζουν προμήθειες για τις αγορές που οδηγούν.

Κατά συνέπεια, όταν ένας χρήστης αγοράζει ένα προϊόν που έχει εγκριθεί από έναν δημιουργό, θα βοηθήσει τον δημιουργό να κερδίσει χρήματα. Όμως, θα εφαρμοζόταν υπό τον όρο ότι ο χρήστης κάνει κλικ στην ανάρτηση στην οποία έχει επισημανθεί η εταιρεία. Οι δημιουργοί σε αντάλλαγμα θα λάβουν ανταμοιβές από τις εταιρείες για την προώθηση και τη βοήθειά τους στην πώληση των προϊόντων τους.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook, το Instagram θα δοκιμάσει τη συνεργασία με μια μικρή ομάδα δημιουργών και επιχειρήσεων με έδρα τις ΗΠΑ, όπως το Benefit, το Kopari, το MAC, το Pat McGrath Labs και το Sephora . Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα δέχονται συνεργασίες σε άλλες εταιρείες για να επεκτείνουν τη δυνατότητα και σε άλλες χώρες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !