Πώς να αποκτήσετε το μπλε σημάδι με την επαληθευμένη κατάσταση του λογαριασμού στο Instagram

0

Στα τέλη Αυγούστου 2018, το Instagram για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να υποβάλει απευθείας αίτημα για επαλήθευση του λογαριασμού σας για να λάβει καποιος το πολυπόθητο "μπλε σημάδι επιλογής

 Στο Instagram, τα μπλε εικονίδια σημαδιών είναι αρκετά σπάνια, ακόμη και μεταξύ των διάσημων επωνυμιών και διασημοτήτων. Η διαδικασία επαλήθευσης (επαλήθευση) του λογαριασμού ήταν πάντα τυλιγμένη σε μια αύρα αβεβαιότητας - κανείς δεν ήξερε ποτέ και πώς πραγματοποιείται η επαλήθευση. Υπάρχει ακόμη και μια ειδική μαύρη αγορά όπου τα αγαπημένα σήματα επαληθευμένου λογαριασμού προσφέρονται για χιλιάδες δολάρια. 

 "Η ετικέτα είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι ο λογαριασμός με τον οποίο αντιμετωπίζετε ανήκει στην πραγματικότητα σε μια γνωστή δημόσια προσωπικότητα, μια διασημότητα ή μια παγκόσμια μάρκα. Από σήμερα, παρέχουμε στους λογαριασμούς μεγάλο αριθμό συνδρομητών και όσους πληρούν τις απαιτήσεις μας μια νέα ευκαιρία να υποβάλουν αίτημα για επαλήθευση μέσω ειδικής φόρμας στην εφαρμογή Instagram. "  αναφερει το Instagram

 

Πώς να αποκτήσετε ένα μπλε σημάδι επιβεβαίωσης στο Instagram

 1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. 

 2. Μεταβείτε στη διαδρομή "Λογαριασμός" → "Επιβεβαίωση"

 3. Παρέχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες.

4. Υποβάλετε έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή άδεια οδήγησης). Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλετε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας ή φορολογικές δηλώσεις. Μην ανησυχείτε, αυτά τα έγγραφα δεν θα εμφανίζονται στον λογαριασμό σας. 

 Εάν το όνομα που καθορίζεται στα διαπιστευτήρια δεν ταιριάζει με το όνομα χρήστη σας, ενδέχεται να είναι δύσκολο να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Έχοντας κάνει όλα τα παραπάνω, κάντε υπομονή ενώ οι ειδικοί του Instagram ελέγχουν τα δεδομένα σας. Θα σας ενημερώσουν για την απόφασή τους σε μια ειδική ειδοποίηση. Σε περίπτωση άρνησης, μπορείτε να υποβάλετε ξανά αίτηση μετά από 30 ημέρες. 

Συμβουλές και απαιτήσεις

Πριν από την αίτηση για επαλήθευση του λογαριασμού σας, βεβαιωθείτε ότι πληροί τις απαιτήσεις. Πρώτα απ 'όλα, ο λογαριασμός σας δεν πρέπει να παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας χρήστη. Επιπλέον, οι ειδικοί του Instagram θα ελέγξουν τη σελίδα σας για "αυθεντικότητα, μοναδικότητα, πληρότητα και εξαιρετική ποιότητα."

Τι σημαίνουν αυτοί οι ορισμοί όσον αφορά το Instagram; Η αυθεντικότητα σημαίνει ότι ο λογαριασμός ανήκει στην πραγματικότητα σε πραγματικό πρόσωπο, επωνυμία ή εγγεγραμμένη εταιρεία.

Η μοναδικότητα σημαίνει ότι μόνο ένας λογαριασμός που ανήκει σε ένα άτομο ή εταιρεία μπορεί να λάβει επαληθευμένη κατάσταση. Η εξαίρεση είναι οι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν για ορισμένες γλώσσες. Οι λογαριασμο
ί με ευρεία ενδιαφέροντα (όπως σκύλοι) δεν είναι κατάλληλοι για επαλήθευση.

Ένας λογαριασμός θεωρείται πλήρης εάν είναι ανοιχτός, με μια απαιτούμενη φωτογραφία προφίλ, πλήρες βιογραφικό και τουλάχιστον μία ανάρτηση. Λάβετε υπόψη ότι η σελίδα δεν πρέπει να περιέχει συνδέσμους προς τα προφίλ σας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Το τελευταίο κριτήριο είναι το πιο αυστηρό. Στο Instagram, ένας ξεχωριστός λογαριασμός είναι ένας λογαριασμός που ανήκει σε ένα διάσημο άτομο ή επωνυμία, ο οποίος συχνά εισάγεται σε μια μηχανή αναζήτησης. Το κοινωνικό δίκτυο ελέγχει τακτικά τις σελίδες που "λάμπουν" στις ειδήσεις, ενώ το περιεχόμενο επί πληρωμή δεν λαμβάνεται υπόψη. Αν και η διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού είναι τώρα πολύ πιο διαφανής, το τελευταίο κριτήριο μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !