Ανακαλύπτοντας στον κώδικα του  iOS 15, το 9to5Mac διαπίστωσε ότι το λειτουργικό σύστημα θα γνωρίζει αυτόματα αν εντοπιστεί εάν ο χρήστης θέλει να επαναφέρει ένα αντίγραφο ασφαλείας που προέρχεται από μια συσκευή που εκτελείται σε beta.

Ας υποθέσουμε ότι διαθέτετε iPhone με iOS 15 και ένα με iOS 15.1 beta. Δεν θα μπορείτε να βάλετε στο iPhone κάτω από το iOS 15 το αντίγραφο ασφαλείας που έγινε με το iPhone κάτω από το iOS 15.1 beta. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα θα σας προσφέρει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του iOS 15.1 beta στο πρώτο iPhone, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη εδώ και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Η Apple κυκλοφόρησε χθες το δεύτερο beta του iOS 15 στο iPhone και το iPadOS 15 στο iPad. Περιλαμβάνει ορισμένες αλλαγές κυρίως την ενεργοποίηση του SharePlay, ένα νέο εικονίδιο για την εφαρμογή Χάρτες, περισσότερες προσαρμογές για ρούχα σε επίπεδο Memojis ή ακόμα και την επιστροφή του κουμπιού Reload στη γραμμή URL του Safari.