Το Digitnetic Tweak προσθέτει μια επιπλέον αριθμομηχανή ή ενα πληκτρολόγιο τηλεφώνου στο iPhone σας

0

Το Digitnetic tweak για jailbroken συσκευές του iOS καθιστά εξαιρετικά βολικό για τους χρήστες των iPhone να έχουν πρόσβαση στο Αριθμομηχανή και το πληκτρολόγιο τηλεφώνου στη συσκευή τους.

Με αυτό μπορείτε να προσθέσετε μια ωραία αιωρούμενη διεπαφή για την εφαρμογή Αριθμομηχανή και το Τηλέφωνο, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε στο iOS εκτελώντας μια απλή κίνηση.


Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αιωρούμενο widget Αριθμομηχανή ή το πληκτρολόγιο τηλεφώνου του Digitnetic κουνώντας το iPhone τους. Όταν κουνήσουν τη συσκευή τους, είτε το Αριθμομηχανή είτε το Πληκτρολόγιο τηλεφώνου θα εμφανίζεται αιωρούμενο πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.

Το κινούμενο widget είναι πλήρως αλληλεπιδράσιμο και εκτός από το ότι επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν αριθμούς και να εκτελούν άλλες ενέργειες, τους επιτρέπει επίσης να επικολλούν αριθμούς και αριθμούς τηλεφώνου. 

Η χρήση και η εναλλαγή μεταξύ αριθμομηχανής ή πληκτρολογίου τηλεφώνου είναι πολύ απλή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Digitnetic μενού ανακινώντας τη συσκευή για να εμφανίσετε το Digitnetic .Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το widget για να εμφανιστεί ένα μενού που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αριθμομηχανής και πληκτρολογίου τηλεφώνου.

Αν και υποστηρίζεται μόνο η ενέργεια ανακίνησης της συσκευής, ο προγραμματιστής της Digitnetic λέει ότι θα προσθέσει υποστήριξη Activator στο εγγύς μέλλον, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα widget με άλλες ενέργειες.

Το Digitnetic υποστηρίζει τόσο φωτεινά όσο και σκοτεινά θέματα και μπορεί επίσης να εναλλάσσεται δυναμικά μεταξύ τους με βάση τη ρύθμιση της συσκευής.

Το tweak υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένα χρώματα, που σημαίνει ότι προσθέτετε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας στο Digitnetic.

Το Digitnetic tweak για jailbroken συσκευές είναι διαθέσιμο στο repo του προγραμματιστή (https://repo.titand3v.com) για 0,99 $. Είναι συμβατό μόνο με iPhone με iOS 14. Το iPadOS δεν υποστηρίζεται. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !