Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 15 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή

0

 Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το iOS 15 beta στη συσκευή σας χωρίς λογαριασμό Apple Developer. 

Εάν σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 15 beta στο iPhone σας, αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε έναν πληρωμένο λογαριασμό προγραμματιστή της Apple, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Η Apple κυκλοφόρησε προς το παρόν το iOS 15 beta μόνο για τους προγραμματιστές. Αυτό σημαίνει ότι μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στο προφίλ διαμόρφωσης beta του προγραμματιστή του iOS 15 μπορούν να κατεβάσουν το iOS 15 beta στις συσκευές τους. 

Ένα δημόσιο beta του iOS 15 θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους. Ωστόσο, εάν δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε έως τη δημόσια έκδοση των beta του iOS 15 και θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 15 beta χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή Apple (και να εξοικονομήστε 99 $ δολαρια), τότε μπορείτε να κάνετε λήψη του προφίλ διαμόρφωσης beta του iOS 15 χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. 

Download iOS 15 beta configuration profile 

Download iPadOS 15 beta configuration profile

 =================================================

Εγκαταστήστε το iOS 15 με την Λήψη προφίλ διαμόρφωσης iOS 15 beta

Αφού πραγματοποιήσετε τη λήψη του προφίλ διαμόρφωσης beta του iOS 15, με διάφορους τρόπους όπως απλώς μεταφέρετέ το στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας Mail, Messages ή AirDrop. Από το αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε iPhone ή iPad και μετά πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής του iOS. Τώρα μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού της συσκευής σας. Τέλος, πατήστε την επιλογή Λήψη και Εγκατάσταση. Αφήστε το iPhone ή το iPad να κατεβάσει το iOS 15 beta. Έτσι μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το iOS 15 beta στο iPhone χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή. 

 Θυμηθείτε πως αυτή είναι η πρώτη έκδοση και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν λάθη που θα διορθωθούν στο μέλλον.Για αυτό καλό είναι να μη το δοκιμάσετε σε μια συσκευή που την χρησιμοποιείτε για κύρια.  


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !