Το iOS 15 επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν και να αποθέσουν στοιχεία μεταξύ των εφαρμογών

0


Το iOS 15 και το iPadOS 15 προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων στις συσκευές μας από την Apple. Μία από τις υποτιμημένες δυνατότητες που έχουν εισαχθεί στην επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού επιτρέπει στους χρήστες iPhone και iPad να κάνουν μεταφορά και απόθεση αντικειμένων μεταξύ εφαρμογών.

Ξεκινώντας το iOS 15, οι χρήστες θα μπορούν να πάρουν ένα στοιχείο από μία εφαρμογή και, στη συνέχεια, να το μεταφέρουν και να το ρίξουν σε μια άλλη εφαρμογή με απλό τρόπο. Με αυτήν τη λειτουργία θα είναι δυνατή η μετακίνηση διαφορετικών ειδών αντικειμένων μεταξύ εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, κειμένων, αριθμών τηλεφώνου και άλλων.

Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, θα γίνει πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες iPhone να μεταφέρουν περιεχόμενο από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

  • Οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να επωφελούνται από τη νέα δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης μεταξύ των εφαρμογών, αρπάζοντας και σύροντας ένα στοιχείο με το ένα δάχτυλο και κρατώντας το. Παρόμοιο με τον τρόπο μετακίνησης εικονιδίων μεταξύ αρχικών σελίδων. Ενώ κρατάτε τους χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στην αρχική οθόνη χρησιμοποιώντας άλλο δάχτυλο.
  • Μόλις βρεθείτε στην αρχική οθόνη, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή και να αποθέσετε το στοιχείο που αρπάξατε από την πρώτη εφαρμογή, απλώς σηκώνοντας το πρώτο δάχτυλο.

Ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να ξεκινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή πριν από την απόθεση ενός αντικειμένου, μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα μεταξύ δύο εφαρμογών χρησιμοποιώντας τον διακόπτη εφαρμογών ή τη χειρονομία εναλλαγής εφαρμογών αρχικής γραμμής.  

Η μεταφορά και απόθεση του iOS 15 μεταξύ εφαρμογών είναι μια λειτουργία επιπέδου συστήματος, που σημαίνει ότι υποστηρίζεται από όλες τις εφαρμογές χωρίς να απαιτείται πρώτα από τρίτους προγραμματιστές να προσθέσουν υποστήριξη για αυτό.

Αυτή η νέα λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν μετακινείτε εικόνες από την εφαρμογή φωτογραφιών σε ένα νέο email, μετακινώντας ένα κομμάτι κειμένου από οποιαδήποτε εφαρμογή στην εφαρμογή Notes και άλλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !