Το Magnifier App Enabler προσθέτει την εφαρμογή μεγέθυνσης στην αρχική οθόνη όπως στο iOS 15

0

Όλα τα iPhone διαθέτουν μια μεγεθυντική διεπαφή που μπορεί να μεγεθύνει τα πράγματα για κάποιους χρήστες. Μπορούμε να το θεωρήσουμε εύχρηστο, ειδικά για άτομα με προβλήματα όρασης. Εάν σας είναι απαραίτητο, τοτε είναι χρήσιμο για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο κείμενο.    Σε iOS 14 και παλαιότερα λειτουργικά συστήματα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή Magnifier μέσω προσβασιμότητας χρησιμοποιώντας το Κέντρο ελέγχου ή ένα εικονίδιο αρχικής οθόνης που προστέθηκε με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, με το iOS 15, η διεπαφή του Magnifier ξεκινά ως μεμονωμένη εφαρμογή από την αρχική οθόνη.

Ο προγραμματιστής του iOS Tomasz Poliszuk κυκλοφόρησε ένα νέο και δωρεάν jailbreak tweak που ονομάζεται Magnifier App Enabler , το οποίο σας δίνει εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή του Magnifier. Το tweak ενεργοποιεί το κρυφό εικονίδιο της αρχικής οθόνης για την εγγενή διεπαφή iOS Magnifier. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από την αρχική οθόνη αντί για το Κέντρο ελέγχου.

Μετά την εγκατάσταση, το εικονίδιο θα εμφανιστεί αυτόματα στην αρχική οθόνη. Εάν όχι, θα χρειαστεί να πατήσετε και να σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη σας αναζητώντας το επίκεντρο του "Magnifier".

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής Magnifier στο iOS 14
Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής Magnifier στο iOS 14

Ο προγραμματιστής δεν παρέχει επιλογές διαμόρφωσης για το tweak επειδή έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον μοναδικό σκοπό.

Κατεβάστε το Magnifier App Enabler για iOs 14

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Magnifier App Enabler μπορούν να κατεβάσουν το δωρεάν τσίμπημα από το αποθετήριο BigBoss . Αυτό το τσίμπημα υποστηρίζει συσκευές iOS 10 έως iOS 14. Επίσης, είναι ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !