TweakSettings: Όλα τα tweaks μαζί....νοικοκυρεμένα

0

Ακόμα κι αν εγκαταστήσετε ένα jailbreak tweak ή μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργαλείο του jailbreak, θα βρείτε μια καταχώριση στις ρυθμίσεις της συσκευής που σχετίζονται με αυτό το tweak στην εφαρμογή ρυθμίσεων της συσκευής σας.   Μπορείτε να τα δείτε στην εφαρμογή των ρυθμίσεων ακριβώς κάτω από τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας και τις εφαρμογές του συστήματος. Επομένως, πρέπει να ανεβείτε στην εφαρμογή ρυθμίσεων όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε jailbreaker. Όμως, ως λύση, το Shuffle tweak ήταν πολύ δημοφιλές σε όλους τους jailbreakers επειδή σας επιτρέπει να διατηρείτε όλα τα tweak σας μαζί στην κορυφή της εφαρμογής των ρυθμίσεων. Το Shuffle tweak διευκόλυνε τους jailbreakers να έχουν πρόσβαση στις προτιμήσεις tweak. Ωστόσο, ο προγραμματιστής iOS  CreatureSurvive  δημιούργησε μια νέα και δωρεάν εφαρμογή jailbreak που ονομάζεται  TweakSettings που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις τροποποιήσεις σας στην αρχική οθόνη ως μία εφαρμογή.

Κυρίως, σας επιτρέπει να φορτώνετε, να αναζητάτε και να επεξεργάζεστε όλες τις προτιμήσεις σας σε ένα μέρος. Με άλλα λόγια, είναι μια ειδική εφαρμογή για τη φόρτωση προτιμήσεων tweak στο iPhone ή το iPad που έχει σπαστεί. Έτσι, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το TweakSettings είναι μια εναλλακτική λύση για το Shuffle tweak για το iOS 14 .

Ακριβώς λόγω της χρησιμότητάς του, πιστεύω ότι το TweakSettings θα είναι το επόμενο «must-have» tweak που θα διαρκέσει σε πολλές γενιές του iOS. Ο προγραμματιστής κυκλοφόρησε την έκδοση v1.0.3 για να υποστηρίξει το Taurine Jailbreak και να διορθώσει προβλήματα.   

TweakSettings για λειτουργίες iOS 14

Προεπισκόπηση TweakSettings

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να δείτε ότι έχει προσθέσει ένα εικονίδιο TweakSettings στην Αρχική οθόνη σας. Εάν το πατήσετε, μπορείτε να δείτε όλα τα tweaks που έχουν εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Από εκεί, επιτρέπεται να κάνετε όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Με το τσίμπημα, μπορείτε,

  • Φόρτωση και επεξεργασία προτιμήσεων τροποποίησης
  • Αναζήτηση εγκατεστημένων προτιμήσεων τροποποίησης
  • Εκτελέστε ενέργειες συντόμευσης 

Στην κορυφή, θα δείτε ένα κουμπί Ενέργειες και όταν το πατήσετε, σας επιτρέπει να εκτελέσετε συγκεκριμένες ενέργειες συντόμευσης όπως Respring, Safemode, UIChche, LDRestart, Reboot και Userspace Reboot. 

Το Tweak Settings είναι  ανοιχτού κώδικα  στη σελίδα Github του προγραμματιστή και υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία Dark Mode στο iOS 14. 

https://creaturecoding.com/repo/


 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !