Η εφαρμογή του YouTube παίρνει τελικά υποστήριξη για τη λειτουργία PiP στο iOS

0

Η επίσημη εφαρμογή του YouTube για τα iPhone και iPad πρόσθεσε επιτέλους την υποστήριξη για τη λειτουργία Picture-in-Picture (εικόνα στην εικόνα) για τα βίντεο. Η λειτουργία Picture-in-Picture ή το PiP όπως αναφέρεται συνήθως προστέθηκε στο iOS πέρυσι με την κυκλοφορία του iOS 14, ωστόσο χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο στο YouTube για να προσθέσει την υποστήριξη για αυτό. 

Προτού ενθουσιαστείτε για τη χρήση της λειτουργίας PiP στο YouTube στο iOS, θυμηθείτε ότι είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές του YouTube Premium και απαιτεί από τους χρήστες του iOS να έχουν πληρώσει συνδρομή εάν θέλουν να επωφεληθούν από αυτήν τη λειτουργία.

Σύμφωνα με μια δήλωση που παρέχεται στο MacRumors , το YouTube σκοπεύει να φέρει τη δυνατότητα PiP σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν θα εγγραφούν στο YouTube στο μέλλον. 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το YouTube έχει περιορίσει κάποιες βασικές δυνατότητες στη διάθεση των Premium χρηστών.  Λειτουργίες όπως η δυνατότητα ακρόασης βίντεο στο παρασκήνιο είναι επίσης διαθέσιμες μόνο σε χρήστες του YouTube Premium σε iOS.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή στο YouTube Premium, τότε η λειτουργία λειτουργίας Picture-in-Picture θα πρέπει να κυκλοφορήσει σύντομα στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube .

Εάν δεν έχετε  YouTube Premium συνδρομή , τότε μπορείτε να τη λάβετε με κόστος στα 11,99 $ ανά μήνα μαζί με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. 



 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !