Αυτή η πρώτη έκδοση beta υλικολογισμικού για τα AirPods Pro επιτρέπει χωρικό ήχο για το FaceTime και μείωση θορύβου περιβάλλοντος. Προς το παρόν δεν προσφέρεται προσαρμοσμένη λειτουργία διαφάνειας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης συνομιλίας, αν και θα έπρεπε. Θα πρέπει να περιμένουμε μια μελλοντική έκδοση για να την εκμεταλλευτούμε.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το firmware του AirPods Pro beta; Πρέπει να μεταβείτε στο Apple Dev Center , στην ενότητα "Περισσότερες λήψεις". Είναι απαραίτητο να έχετε iPhone με την έκδοση beta του iOS 15, Mac με την έκδοση beta του Xcode 13 και, φυσικά, AirPods Pro Στη συνέχεια έρχεται η διαδικασία εγκατάστασης. Αυτό απαιτεί εγκατάσταση ενός προφίλ στο iPhone, ώστε να μπορεί να κατεβάσει το firmware beta και να το στείλει στα ακουστικά. Αλλά για να εγκαταστήσετε το προφίλ, το iPhone κάτω από το iOS 15 πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο Mac με Xcode 13 και να έχει ενεργοποιήσει διάφορες ρυθμίσεις. Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε να βρείτε την πλήρη διαδικασία σε αυτό το αρχείο PDF .

Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη ειναι οτι δεν είναι δυνατή η επαναφορά μιας έκδοσης που δεν είναι beta. Η μόνη λύση για να επιστρέψετε στον «κανονικό» κύκλο είναι να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις και να περιμένετε να βγει μια νέα έκδοση (η οποία δεν είναι beta).

Η Apple δεν λέει για τη στιγμή που οι νέες λειτουργίες που βρίσκονται στο firmware beta του AirPods Pro θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες σε μια σταθερή έκδοση.