Apple TV + δωρεάν για 6 μήνες με το PS5

Έχετε έως τις 22 Ιουλίου 2022 (σήμερα) για να διεκδικήσετε τους 6 δωρεάν μήνες Apple TV + εάν έχετε PS5. Γι 'αυτό μην πανικοβληθείτε αν δεν μπορείτε να αγοράσετε την κονσόλα αυτή τη στιγμή επειδή ειναι δυσεύρετη θα εξακολουθείτε να έχετε το δικαίωμα δωρεάν και για ένα εξάμηνο αργότερα. Και τα καλά νέα ειναι  ότι αυτό ισχύει τόσο για νέους χρήστες όσο και για πελάτες που έχουν ήδη επωφεληθεί από τη δωρεάν δοκιμή ή έχουν τρέχουσα συνδρομή.

Πώς να αποκτήσετε τους 6 δωρεάν μήνες του Apple TV + εάν έχετε PS5:

  • Αναζητήστε την εφαρμογή Apple TV στη γραμμή αναζήτησης της κονσόλας PS5 ή στο "Όλες οι εφαρμογές" στην πύλη πολυμέσων.
  • Πραγματοποιήστε λήψη και ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη
  • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Εάν δεν έχετε, δημιουργήστε ένα
  • Επωφεληθείτε από τους έξι μήνες δωρεάν πρόσβασης

Οι ακριβείς γενικοί όροι που απαιτεί η προσφορά πρέπει να έχουν καταχωρισμένο ένα τρόπο πληρωμής για να επωφεληθούν από αυτήν. Η προσφορά μπορεί να ανανεωθεί στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου για 4,99 € / μήνα έως τη λήξη της.

Υπενθυμίζοντας, η εφαρμογή Apple TV εμφανίστηκε στο PS5 (και το PS4) τον περασμένο Νοέμβριο . Παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία ροής Apple TV +, καθώς και σε ταινίες και σειρές που διατίθενται στο iTunes Store. Είναι επίσης δυνατή η προβολή του περιεχομένου που έχει ήδη αγοραστεί σε άλλη συσκευή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εγγραφείτε σε μερικά κανάλια (Apple TV Channels).