Το Twitter ξεκινά τη δοκιμή του κουμπιού αντιπάθειας στο iPhone

0

 


Επιθυμείτε ένα κουμπί αντιπάθειας για αυτές τις δύσκολες απαντήσεις στα tweets σας; Λοιπόν, η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο κουμπί αρνητικής ψήφου ή αντιπάθειας στην εφαρμογή του iOS.

Το Twitter  μας λέει ότι η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για «μερικούς» χρήστες στο iOS.Οι επισημάνσεις "Δεν μου αρέσει" δεν θα εμφανίζονται δημοσίως, ενώ οι θετικές ψήφοι θα εμφανίζονται ως επισημάνσεις "μου αρέσει", λέει η εταιρεία. Αυτήν τη στιγμή, φαίνεται ότι η λειτουργία προορίζεται μόνο για εσωτερικές μετρήσεις. 

Το Twitterλέει ότι θέλει να «κατανοήσει τους τύπους των απαντήσεων που θεωρείτε σχετικούς» σε μια συνομιλία. Αναλύοντας τους τύπους απαντήσεων που σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν, θα αρχίσει να προτείνει απαντήσεις που ίσως θέλετε να δείτε. Η προτροπή όταν δεν σας αρέσει ή σας αρέσει εχει νόημα  και αναφερει σε ένα tweet: 

«Οι αντιπαθείς δεν είναι δημόσιες ή ορατές στον συγγραφέα, ενώ τα Likes είναι. Και τα δύο μας βοηθούν να καταλάβουμε τι πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι πολύτιμο για τη συζήτηση τους.

  Η εταιρεία επίσης άρχισε να δοκιμάζει τις αντιδράσεις του στυλ με emoji σε σε tweets Δοκιμάζει επίσης μια νέα λειτουργία πλήρους οθόνης για της εικόνες στο iPhone.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !