Το Twitter ξεκινά τη δοκιμή του κουμπιού αντιπάθειας στο iPhone

0

 


Επιθυμείτε ένα κουμπί αντιπάθειας για αυτές τις δύσκολες απαντήσεις στα tweets σας; Λοιπόν, η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο κουμπί αρνητικής ψήφου ή αντιπάθειας στην εφαρμογή του iOS.

Το Twitter  μας λέει ότι η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για «μερικούς» χρήστες στο iOS.Οι επισημάνσεις "Δεν μου αρέσει" δεν θα εμφανίζονται δημοσίως, ενώ οι θετικές ψήφοι θα εμφανίζονται ως επισημάνσεις "μου αρέσει", λέει η εταιρεία. Αυτήν τη στιγμή, φαίνεται ότι η λειτουργία προορίζεται μόνο για εσωτερικές μετρήσεις. 

Το Twitterλέει ότι θέλει να «κατανοήσει τους τύπους των απαντήσεων που θεωρείτε σχετικούς» σε μια συνομιλία. Αναλύοντας τους τύπους απαντήσεων που σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν, θα αρχίσει να προτείνει απαντήσεις που ίσως θέλετε να δείτε. Η προτροπή όταν δεν σας αρέσει ή σας αρέσει εχει νόημα  και αναφερει σε ένα tweet: 

«Οι αντιπαθείς δεν είναι δημόσιες ή ορατές στον συγγραφέα, ενώ τα Likes είναι. Και τα δύο μας βοηθούν να καταλάβουμε τι πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι πολύτιμο για τη συζήτηση τους.

  Η εταιρεία επίσης άρχισε να δοκιμάζει τις αντιδράσεις του στυλ με emoji σε σε tweets Δοκιμάζει επίσης μια νέα λειτουργία πλήρους οθόνης για της εικόνες στο iPhone.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !