Το OnePlus Buds Pro ο επίσημα ανταγωνιστης του AirPods Pro στα 149 ευρώ

0


Εκτός από την ανακοίνωση του OnePlus Nord 2 , ο κατασκευαστής παρουσιάζει τα νέα ασύρματα ακουστικά OnePlus Buds Pro που ανταγωνίζονται με τα AirPods Pro της Apple και άλλα μοντέλα του είδους.

Παρουσιάζουμε το OnePlus Buds Pro...

Τα OnePlus Buds Pro είναι τα πρώτα ακουστικά της εταιρίας που διαθέτουν ANC (ενεργή μείωση θορύβου). Το OnePlus το αποκαλεί "έξυπνο ANC" το οποίο θα προσπαθήσει να αποκλείσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και τις ενοχλητικές φωνές κοντά σας, αφήνοντάς σας τη συναρπαστική εμπειρία ακρόασης που επιθυμείτε. Το σύστημα χρησιμοποιεί μια ρύθμιση τριών μικροφώνων που φιλτράρει ενεργά επίπεδα θορύβου έως 40dB, και όχι σε σταθερό επίπεδο όπως άλλα ακουστικά.

Υπάρχει επίσης το OnePlus Audio ID, ένα βαθμονομημένο προφίλ ήχου που λαμβάνει υπόψη τις συγκεκριμένες ευαισθησίες ήχου του χρήστη. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει υποστήριξη για Bluetooth 5.2, λανθάνουσα κατάσταση αρκετά χαμηλή για χρήση με παιχνίδια και υποστήριξη για το Dolby Atmos. 

Όσον αφορά την αυτονομία, το OnePlus μιλά για 5 ώρες με πλήρη φόρτιση. Έχουμε συνολικά 38 ώρες συνολικά με τη θήκη φόρτισης. Το OnePlus διασφαλίζει ότι η φόρτιση των 10 λεπτών είναι αρκετή για να έχει ισοδύναμη διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών. Σημειώστε ότι παρέχετε η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το OnePlus Buds Pro θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) στην τιμή των 149 ευρώ. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου και οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Αυγούστου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !