Το Blackb0x ήρθε και μπορεί να ενδιαφέρει εκείνους που εξακολουθούν να διαθέτουν  ένα παλιό Apple TV και πρόκειται για ένα εργαλείο που προσφέρει jailbreak σε αυτα . Είναι αλήθεια ότι το jailbreak της Appletv είναι πιο εμπιστευτικό από αυτό του iPhone, αλλά μερικοί το χρειάζονται για να απολαύσουν νέες εμπειρίες.

Blackb0x jailbreak για τα παλιά Apple TV

Οι ιδιοκτήτες Apple TV 2ης ή 3ης γενιάς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Blackb0x για να κάνουν tethered / untethered jailbreak στη συσκευή τους (ανάλογα το IOS). Ως υπενθύμιση, το tethered σημαίνει ότι πρέπει να επαναλάβετε το jailbreak κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση.

Εδώ είναι η λεπτομέρειες για το jailbreak:

Apple TV 2G (A1378): untethered jailbreak with tvOS 6.1.4, tethered jailbreak with tvOS 7.1.2

  • Apple TV 3G (A1427): tethered jailbreak with tvOS 7.x, untethered jailbreak with tvOS 8.4.x
  • Apple TV 3G revised (A1469): tethered jailbreak with tvOS 7.x, untethered jailbreak with tvOS 8.4.x

Το Apple TV που κάνετε jailbreak πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο κατά την πρώτη εκκίνηση. Επίσης, δεν πρέπει να απενεργοποιηθεί έως ότου εμφανιστεί το Kodi στην οθόνη, καθώς αυτό δείχνει ότι το jailbreak έχει ολοκληρωθεί. Η επέκταση του nitoTV θα εγκατασταθεί αυτόματα μετά την επαναφορά του αποθετηρίου awkwardTV.

Πώς να κάνετε jailbreak το Apple TV σας με το Blackb0x

Η διαδικασία για το jailbreaking Apple TV με Blackb0x διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Στην περίπτωση των μοντέλων 2ης γενιάς και των  3ης γενιάς, πρέπει να συνδέσετε το Mac σας, να ξεκινήσετε το Blackb0x, να κάνετε κλικ στο "Εγκατάσταση Jailbreak" και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να μπείτε σε λειτουργία DFU. Με την πρώτη παραλλαγή της Apple TV 3ης γενιάς, υπάρχουν πρόσθετα στάδια που εμφανίζονται.

Το jailbreak του Apple TV με Blackb0x βρίσκεται σε αυτό το αποθετήριο GitHub . Ο σύνδεσμος λήψης (αρχείο ZIP) βρίσκεται σε αυτήν τη σελίδα . Δεν υπάρχει έκδοση για Windows ή Linux ακομη.