Ένας χρήστης με HomePod λέει ότι επτά από αυτά δεν λειτουργούν πλέον. Τα τέσσερα είναι στην έκδοση beta της Ενημέρωσης 15.0 και τα άλλα τρία στην έκδοση 14.6. Ένας άλλος χρήστης έχει μια παρόμοια ιστορία. Ο ίδιος λέει ότι έχει δύο HomePods και ένα από αυτά δεν λειτουργεί καθόλου κανένα. Προσπάθησε να επανεκκινήσει, να διαγράψει το ηχείο στην εφαρμογή Home και άλλους χειρισμούς, αλλά τίποτα δεν βοήθησε.

Οι διαφορετικές μαρτυρίες έχουν ένα κοινό κοινό: Τα HomePods συνδέονται με το Apple TV. Θα μπορούσε κάλλιστα ότι η Apple κατά κάποιον τρόπο βγήκε στο σημείο να μπλοκάρει εντελώς τα ηχεία. Αλλά πρέπει να ξέρουν τι έχει κολλήσει στη λειτουργία τους.

Η βοήθεια της Apple δεν ξέρει περισσότερα προς το παρόν. Ένας χρήστης εξηγεί επίσης ότι δεν είναι πλέον υπό εγγύηση και ότι ο υπάλληλος στο τηλέφωνο τον έκανε να καταλάβει ότι η "λύση" (αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι) ήταν ... να αγοράσει ένα νέο HomePod. Ταυτόχρονα, ένας άλλος υπάλληλος κάλεσε έναν χρήστη να αποσυνδέσει το ηχείο του και να περιμένει την επόμενη ενημέρωση. 

Δημοσιεύσαμε πρόσφατα ένα άρθρο που σημειώνει ότι οι χρήστες που εγκατέστησαν το HomePod Update 15.0 beta αντιμετώπιζαν προβλήματα.  Η συσκευή θα μπορούσε να θερμανθεί στο πάνω μέρος. Αρκεί να πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα χάος στο επίπεδο των HomePod.