Το Dialer Tweak βάζει ένα widget πληκτρολογίου στην αρχική οθόνη

0


Τα γραφικά στοιχεία της Αρχικής οθόνης του iOS που βρίσκονται στο iOS 14 ή μεταγενέστερο είναι αρκετά περιορισμένα σε λειτουργικότητα καθώς είναι σε θέση να εμφανίζουν μόνο πληροφορίες και να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε διάφορα μέρη εφαρμογών.

Το πρόσφατα κυκλοφορούμενο widget Dialer tweak ανεβάζει τα widget του iPhone στο επόμενο επίπεδο, προσθέτοντας έναν πλήρη επιλογέα εφαρμογών τηλεφώνου που είναι προσβάσιμος ως widget ακριβώς στην αρχική οθόνη.

Το γραφικό στοιχείο Dialer δίνει στους χρήστες πρόσβαση στο πληκτρολόγιο της εφαρμογής του τηλεφώνου στην αρχική οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Τηλέφωνο όταν θέλετε να πληκτρολογήσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν αριθμό και να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Μπορείτε απλά να εισαγάγετε τον αριθμό στο πληκτρολόγιο και να πατήσετε το κουμπί κλήσης στο γραφικό στοιχείο για να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση απευθείας από την αρχική οθόνη. 

Το tweak του Dialer έχει όλες τις βασικές λειτουργίες του πληκτρολογίου της εφαρμογής Τηλέφωνο στο γραφικό στοιχείο της αρχικής οθόνης. Αυτό περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλους τους αριθμούς, κουμπί κλήσης, κουμπιά αστεριού και κατακερματισμού και άλλα.

Το Dialer υποστηρίζει την εγγενή σκοτεινή λειτουργία του iOS και εναλλάσσεται μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών θεμάτων με βάση τις ρυθμίσεις συστήματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak γραφικού στοιχείου Dialer από το αποθετήριο Packix όπου είναι διαθέσιμο για 0,75 $.

Το Dialer λειτουργεί με iOS 14 και υποστηρίζει εκδόσεις μέχρι το iOS 9. Κοστίζει 0,75 $.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !