Αυτή η απουσία του Apple Watch Series 6 σε τιτάνιο αφορά τη Γαλλία καθώς και τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τις περισσότερες χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από την επερχόμενη άφιξη του Apple Watch Series 7.

Το Apple Watch Series 6 σε τιτάνιο κοστίζει 929 ευρώ και ως εκ τούτου απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Η Apple πρέπει να έχει μαντέψει και πιθανότατα έχει παράγει έναν συγκεκριμένο αριθμό αντιγράφων. Η επιλογη αυτή έχει πωληθεί σίγουρα τους τελευταίους μήνες και η επανεκκίνηση της παραγωγής σήμερα δεν θα ήταν απαραίτητα χρήσιμη, δεδομένου ότι το Apple Watch Series 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 13s.

Για να δούμε τώρα αν το μοντέλο τιτανίου θα συνεχίσει και με το νέο μοντέλο. Η Apple προσέφερε στο παρελθόν το Apple Watch Edition σε κεραμική επίστρωση, πριν την παραδώσει τον Σεπτέμβριο του 2020. Το μοντέλο τιτανίου θα μπορούσε να έχει την ίδια τύχη. Όλα εξαρτώνται από τις πωλήσεις, αλλά μόνο η Apple τις γνωρίζει. Οι εκτιμήσεις που κυκλοφορούν αφορούν γενικά το Apple Watch και όχι συγκεκριμένο μοντέλο.