Το Facebook θέλει να κάνει το Instagram κάτι σαν το TikTok

0

Το Facebook σχεδιάζει να μετατρέψει το Instagram σε TikTok. Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ανακοίνωσε στο Twitter ότι επέρχονται μεγάλες αλλαγές στην εφαρμογή του Instagram και η εταιρεία σχεδιάζει να αντιγράψει το TikTok εισάγοντας βίντεο πλήρους οθόνης και προτεινόμενα στη ροή Instagram.

Σύμφωνα με το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το αφεντικό του Instagram, το Facebook σχεδιάζει να μετατρέψει το Instagram σε TikTok. Ο Mosseri λέει ότι το Instagram δεν είναι πλέον μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Στο βίντεο, ο Mosseri επιβεβαίωσε ότι το Facebook θα αρχίσει να δοκιμάζει το νέο "πλήρης οθόνη, συναρπαστικό, διασκεδαστικό, βίντεο για κινητά" και σχεδιάζει να "πειραματιστεί με πολλά πράγματα σε αυτόν τον χώρο τους επόμενους μήνες".

«Δεν είμαστε πλέον μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών . Ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός ανταγωνισμός αυτή τη στιγμή… Το TikTok είναι τεράστιο, το YouTube είναι ακόμη μεγαλύτερο, και υπάρχουν και πολλοί άλλοι.

Λέει ότι το Instagram θα εμφανίζει βίντεο πλήρους οθόνης από τον δημιουργό που δεν ακολουθείτε. Το Instagram θα επικεντρωθεί τώρα σε τέσσερις βασικούς τομείς: Δημιουργούς, Βίντεο, Αγορές και Μηνύματα.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, οι Instagrammers θα μπορούσαν να αρχίσουν να βλέπουν προτεινόμενα βίντεο και αναρτήσεις στην κύρια ροή τους. Με το βίντεο, ο Mosseri λέει ότι το Instagram προσπαθεί να είναι πιο ανοιχτό με τους χρήστες του και θέλει να τους πει «τι κάνουμε και γιατί».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !