Η υπηρεσία του Twitter δεν ήταν διαθέσιμη για αρκετούς χρήστες σήμερα

0

Νωρίτερα σήμερα, αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι η υπηρεσία του Twitter ήταν εκτός λειτουργίας. Οι λογαριασμοί πολλών χρηστών δεν ήταν διαθέσιμοι για να αποκτήσουν πρόσβαση για μερικές ώρες την Πέμπτη το πρωί. Αυτοί οι χρήστες δήλωσαν επίσης ότι η υπηρεσία της εταιρείας δεν ήταν διαθέσιμη με μέτρο. 

Η υπηρεσία Twitter έκλεισε για περίπου πέντε ώρες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι χρήστες αποκάλυψαν περαιτέρω ότι οι διάφορες υπηρεσίες στον Ιστό δεν ήταν επίσης διαθέσιμες για την πρόσβαση.

Το Twitter δημοσίευσε ένα tweet αφού αναγνώρισε αυτήν την καταστολή,

"Τα Tweets των προφίλ ενδέχεται να μην φορτώνονται για ορισμένους από εσάς στον ιστό και αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε για μια επιδιόρθωση. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! "

Το Downdetector, το διαδικτυακό υπηρεσιών εργαλείο παρακολούθησης ανέφερε αύξηση των παραπόνων των χρηστών περίπου στις 7 π.μ. IST. Ο ιστότοπος έδειξε επίσης ότι περισσότεροι από 6.000 χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Twitter εκείνη τη στιγμή.

Το Downdetector είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν την απρόσιτη πρόσβαση σε υπηρεσίες και ιστότοπους, παρέχοντας καλύτερη κατανόηση για το πότε μια υπηρεσία είναι εκτός σύνδεσης ή δεν είναι προσβάσιμη. 




 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !