Ένα εντυπωσιακό iPhone 13 Pro Concept παρουσιάζει μικρότερη εγκοπή Touch ID και σκούρο κόκκινο χρώμα

0
Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 13 τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Έχουμε δει πολλές διαρροές του iPhone 13 που βοηθούν στην εκπλήρωση των προσδοκιών μας. Μερικές από τις έννοιες είναι περίεργες (επίσης πολύ απίθανες), ενώ οι πιο ρεαλιστικές βασίζονται σε διαρροές και φήμες. Το πιο πρόσφατο  πρωτότυπο βίντεο "iPhone 13 Pro" προβάλλει τη συσκευή σε πλήρη εμφάνιση παράλληλα με βασικές προδιαγραφές.  

Προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ένα μεγάλο συν της κάμερας στο iPhone 13. Το πρωτότυπο βίντεο δείχνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα της κάμερας με εξώθηση αισθητήρων κάμερας και με παχύτερους δακτυλίους. Επιπλέον, η πλειονότητα των σχεδιαστικών στοιχείων μεταφέρεται από το iPhone 12 .

 Και για άγνωστους λόγους, η ιδέα δείχνει το Face ID . Μπορείτε επίσης να δείτε τη φημολογούμενη μικρότερη εγκοπή και μια νέα επιλογή του σκούρου κόκκινου χρώματος.

Στη συνέχεια, η ιδέα υποδηλώνει την οθόνη ProMotion με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Πρόσφατες αναφορές υπαινίχθηκαν ότι η Samsung θα παρέχει αποκλειστικά οθόνες 120Hz iPhone 13 Pro OLED.

Η ιδέα του iPhone 13 Pro επισημαίνει επίσης άλλα προφανή χαρακτηριστικά, όπως το A15 Bionic. Ένα πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της παρτίδας είναι το Touch ID.

Ναι, η ιδέα περιλαμβάνει ένα τακτοποιημένο Touch ID που διπλασιάζεται ως κουμπί λειτουργίας. Νωρίτερα, η Apple είχε υποδείξει την επιστροφή του Touch ID στο iPhone και επέστρεψε στο iPhone SE 2020. Τέλος, η ιδέα αποκαλύπτει την τιμή του iPhone 13 Pro Max ως 1.099 $ και την τιμή έναρξης του iPhone 13 Pro ως 999 $.

Τον περασμένο μήνα είδαμε μια ιδέα που δείχνει μια μικρότερη εγκοπή στη σειρά iPhone 13. Μια άλλη ιδέα δείχνει πώς η Apple μπορεί να εξαλείψει την εγκοπή με τη βοήθεια του offset σχεδιασμού.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !