Πολλοί χρήστες στο Reddit σημειώνουν ότι η εγκατάσταση του HomePod Software 15 δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, με σφάλματα κατά τη χρήση και ιδιαίτερα προβλήματα με τη θερμοκρασία. Η κορυφή του HomePod ζεσταίνεται και αυτό έχει αντίκτυπο στο ηχείο, καθώς το ηχείο μπορεί προσωρινά να κλειδώσει ή ακόμη και να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς.

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, το beta είναι επίσημα διαθέσιμο σε μέλη του προγράμματος AppleSeed. Αλλά όπως μπορούμε να φανταστούμε, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου κατάφεραν να βρουν το προφίλ της Apple για να το εγκαταστήσουν στη συσκευή τους και έτσι να ξεκινήσουν τη λήψη του beta. Αυτό εξηγεί γιατί οι μαρτυρίες είναι πολλές.

Προς το παρόν δεν υπάρχει λύση για τα HomePods που θερμαίνονται. Πράγματι, η Apple δεν προσφέρει τρόπο επιστροφής. Οι χρήστες που έχουν κολλήσει δεν έχουν "Σχέδιο Β", εκτός από την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple και την προσπάθεια αντικατάστασης. Το προϊόν πρέπει να είναι ακόμα υπό εγγύηση ... Το HomePod είδε το φως της ημέρας το 2018. Ήταν το 2020 για το HomePod mini.