Το MacPass φέρνει το MacOS Monterey Login Screen στα iPhone

0

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα το macOS Monterey το λειτουργικό σύστημα για προγραμματιστές στην WWDC 2021 εκδήλωση . Η Apple κυκλοφορεί ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος iOS κάθε χρόνο, αλλά η οθόνη σύνδεσης του iPhone δεν έχει αλλάξει πολύ. Λοιπόν,τι θα λέγατε να αλλάξετε την οθόνη σύνδεσης του iPhone σε οθόνη σύνδεσης λειτουργικού συστήματος macOS Monterey; 

Τι είναι το MacPass;

Το MacPass είναι ένα νέο και δωρεάν jailbreak tweak, το οποίο φέρνει το macOS Monterey Login Screen για οποιοδήποτε iPhone και το iOS.

Έτσι, νομίζω ότι μπορεί να θέλετε να το αποκτήσετε στη συσκευή σας, και το καλό είναι ότι υποστηρίζει επίσης το Face ID και το Touch ID. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας με μη αυτόματο τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης και στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε το iPhone σας αμέσως. 

Εγκαταστήστε το MacPass και το πρόγραμμα εγκατάστασης

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας. Για να αποκτήσετε ένα tweak, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας πρέπει να είναι jailbreak.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το tweak δωρεάν και από τα δύο αποθετήρια του Ethan . Μπορείτε να το προσθέσετε στον διαχειριστή πακέτων χρησιμοποιώντας το παρακάτω URL.

https://nahtedetihw.github.io/

Μόλις εγκαταστήσετε το tweak, προσθέτει ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώσετε πρώτα το MacPass.

Επιλογές MacPass

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το MacPas.
  • Επιλέξτε μια εικόνα προφίλ
  • Εκχωρήστε ένα όνομα χρήστη για την οθόνη σύνδεσης
  • Αλλάξτε το χρώμα κειμένου της διεπαφής οθόνης κλειδώματος
  • Αλλάξτε τον τύπο toy κωδικού πρόσβασης μεταξύ του πληκτρολογίου Pinpad και του QWERTY
  • Ξεκλειδώστε αυτόματα το iPhone σας κατά την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης
  • Ξεκλειδώστε αυτόματα το iPhone σας όταν ενεργοποιείτε το Face ID
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εμφάνισης της προβολής κωδικού πρόσβασης κατά την εκκίνηση
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εμφάνιση του πληκτρολογίου κατά την εκκίνηση
Το MacPass φέρνει το MacOS Monterey Login Screen για iPhone

Αφού έχετε ρυθμίσει τα πάντα, κάντε κλικ στο κουμπί Respring στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας να μοιάζει με macOS Monterey. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης iPhone για ξεκλείδωμα, όπως ανέφερα παραπάνω. Λειτουργεί επίσης στο Face ID και το Touch ID.

Πώς να διορθώσετε το τσίμπημα δεν εμφανίζεται στις Ρυθμίσεις

Μόλις εγκατασταθεί, οι ρυθμίσεις του MacPass θα πρέπει να εμφανίζονται στην εφαρμογή των ρυθμίσεων. Εάν όχι, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ακόμη tweak εδώ για να κάνετε το MacPass να εμφανίζεται στην εφαρμογή των ρυθμίσεων. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο το PreferenceLoader στη συσκευή σας.

Επομένως, πρέπει επίσης να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε το tweak

Σημείωση: Όπως δηλώνει ο προγραμματιστής ότι το MacPass tweak δεν παρέχει κωδικό πρόσβασης για συσκευές checkra1n με απενεργοποιημένο το SEP.

Το MacPass tweak είναι συμβατό με συσκευές iOS 13.0 έως 14.6 jailbroken. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα του Github του προγραμματιστή.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !