Το IconRock δημιουργεί προσαρμοσμένα εικονίδια για iPhone και iPad

0


Ορισμένοι χρήστες iPhone ή iPad προτιμούν να προσαρμόζουν τις συσκευές τους χρησιμοποιώντας διάφορα θέματα και εικονίδια με ή χωρίς jailbreaking. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν jailbreak μπορούν και αυτοί να προσαρμόσουν τη συσκευή τους. Ωστόσο, με τη νέα εφαρμογή ιστού iConRock για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εικονιδίων αρχικής οθόνης για iPhone και iPad, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το iPhone και το iPad σε μερικά βήματα.

Το iConRock είναι μια προσαρμοσμένη γεννήτρια πακέτων εικονιδίων iPhone

Η 7labs.io/article/iconrock.html εφαρμογή ιστού διευκολύνει τη δημιουργία των εικονικών πακέτων σας. Η δημιουργία εικονιδίων ξεκινά με την επιλογή ενός φόντου για εικονίδια από μια προκαθορισμένη ρύθμιση. Με το σύνολο φόντου εικονιδίων, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το μέγεθος των χαρακτηριστικών μέσα στα εικονίδια.

Το 7Labs προσφέρει επιλογές για εφαρμογές μετοχών και πολλές δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, όπως το Instagram, το Photoshop και το PayPal... Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 16 εικονίδια δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να υπερβείτε αυτό το όριο.

Επιπλέον, το iConRock σάς επιτρέπει να αλλάξετε το πλάτος για να κάνετε την εικόνα πιο λεπτή ή παχύτερη, να επιλέξετε με ένα προσαρμοσμένο χρώμα περιγράμματος και να προσθέσετε μια σκιά ή να εφαρμόσετε ένα εφέ λάμψης.

iconrock app iphone εικονίδιο γεννήτρια

Τέλος, μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη του πλήρους πακέτου εικονιδίων στην εφαρμογή αρχείων στο iPhone ή το iPad σας.

Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πακέτα εικονιδίων iPhone με το iConRock

Μόλις ληφθούν τα προσαρμοσμένα εικονίδια στη συσκευή σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή συντόμευσης της Apple για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σενάριο για να εφαρμόσετε το πακέτο εικονιδίων στην αρχική οθόνη σας.

  • Κατεβάστε τα εικονίδια και αντιγράψτε τα στην εφαρμογή "Αρχεία" στο iPhone ή το iPad σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone ή το iPad σας.
  • Επιλέξτε τις συντομεύσεις μου από την κάτω αριστερή γωνία και πατήστε το κουμπί + από την επάνω δεξιά γωνία για να δημιουργήσετε μια νέα συντόμευση.
  • Πατήστε Προσθήκη ενέργειας > Σενάρια > Άνοιγμα εφαρμογής . Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο " Άνοιγμα εφαρμογής " και να το επιλέξετε από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Από την ενέργεια που προστέθηκε πρόσφατα, πατήστε Επιλογή και επιλέξτε την εφαρμογή για να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο.
  • Πατήστε τις τρεις τελείες (…) από την επάνω δεξιά γωνία και πατήστε Προσθήκη στην αρχική οθόνη .
  • Στην ενότητα "Όνομα και εικονίδιο HomeScrren", εισαγάγετε το όνομα ως όνομα εφαρμογής.
  • Στην ενότητα "Όνομα και εικονίδιο HomeScrren", πατήστε στο εικονίδιο συντόμευσης και επιλέξτε Επιλογή αρχείου . Στη συνέχεια, μεταβείτε στο φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε το πακέτο εικονιδίων και επιλέξτε το συγκεκριμένο εικονίδιο για αντιστοίχιση στη συντόμευση της εφαρμογής.
  • Ελέγξτε το εικονίδιο και το όνομα της εφαρμογής στην παραπάνω προεπισκόπηση και επιλέξτε Προσθήκη από την επάνω δεξιά γωνία.

Αυτό είναι!

Στη συνέχεια, θα δείτε μια συντόμευση με ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο στην αρχική οθόνη. Όταν το πατάτε, ξεκινά σιωπηλά την υποκείμενη εφαρμογή όπως ακριβώς πατώντας το αρχικό εικονίδιο της εφαρμογής. Μπορείτε να μετακινήσετε τη συντόμευσή σας σε οποιαδήποτε επιθυμητή τοποθεσία στην αρχική οθόνη, ακριβώς όπως το αρχικό εικονίδιο.

Πώς να επιστρέψετε στα αρχικά εικονίδια της εφαρμογής

Μπορείτε να αποκρύψετε προσωρινά το αρχικό εικονίδιο της εφαρμογής από την αρχική οθόνη στο μενού με βάση τα συμφραζόμενα της εφαρμογής και, στη συνέχεια, να επιλέξετε την επιλογή "Κατάργηση από την αρχική οθόνη".

Για να επιστρέψετε στα αρχικά εικονίδια, μεταβείτε στην ενότητα Βιβλιοθήκη εφαρμογών. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος για να βρείτε την εν λόγω εφαρμογή. Τέλος, κρατήστε πατημένο το εικονίδιο στα αποτελέσματα αναζήτησης και επιλέξτε "Προσθήκη στην αρχική οθόνη".



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !