Διαθεσιμότητα iOS 14.7.1 και iPadOS 14.7.1 για όλους

Το iOS 14.7 έχει μερικά σφάλματα, ένα από τα οποία είναι αρκετά ενοχλητικό για όσους διαθέτουν   ένα Apple Watch . Το σφάλμα αποτρέπει το ξεκλείδωμα του Apple Watch όταν ο χρήστης διαθέτει iPhone με Touch ID. Ο κατασκευαστής είχε υποσχεθεί μια διόρθωση. Εδώ ακριβώς έρχεται το iOS 14.7.1 μόνο με αυτήν την ενημέρωση κώδικα. Ακολουθούν οι σημειώσεις της Apple:

Το iOS 14.7.1 επιλύει ένα πρόβλημα που εμποδίζει τα μοντέλα iPhone με Touch ID να ξεκλειδώσουν ένα ζεύγος Apple Watch χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Ξεκλείδωμα με iPhone" Αυτή η έκδοση φέρνει επίσης σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Συνιστάται για όλους τους χρήστες.

Σημειώστε ότι η Apple έχει επίσης συνδέσει μια τρύπα ασφαλείας. Αφορά το IOMobileFrameBuffer. «Μια εφαρμογή μπορεί να είναι σε θέση να εκτελεί αυθαίρετο κώδικα με προνόμια πυρήνα», λέει η Apple. Ο κατασκευαστής λέει ότι το ελάττωμα έχει ήδη αξιοποιηθεί από χάκερ.

Για λήψη του iOS 14.7.1, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια την εγκατάσταση αμέσως. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το υλικολογισμικό από την ειδική σελίδα μας και να κάνετε χειροκίνητη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας (μέσω iTunes) ή στο Mac σας (μέσω Finder).

Εστίαση στο iOS 15 τώρα

Η Apple θα πρέπει τώρα να επικεντρώνεται αποκλειστικά στο iOS 15. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από αυτό ότι το iOS 14.7.1 θα πρέπει να είναι η απόλυτη ενημέρωση του iOS 14. Το είπαμε ήδη κατά την κυκλοφορία του iOS 14.7, αλλά αυτό ήταν πριν η Apple εμφανίσει ένα σφάλμα με το Apple Watch ξεκλείδωμα. Ας ελπίσουμε λοιπόν τώρα ότι το iOS 14.7.1 θα είναι η απόλυτη έκδοση.

Όσον αφορά το iOS 15, βρισκόμαστε στην τρίτη έκδοση beta για δημόσιους προγραμματιστές και υπεύθυνους δοκιμών . Ένα τέταρτο beta θα πρέπει να φτάσει λογικά αυτήν την εβδομάδα.